İyi bir yıl olması dileğiyle...
İyi bir yıl olması dileğiyle...
Stop Wishing Start Doing
İş girişimcilere girmeyen, iştiraklerimizin güzel fiyatlarla satıldığı, ailenizle beraber sağlıklı bir yıl geçirmeniz dileğiyle.
YILLIK HİSSE YARIŞMAMIZDA SON GÜN
3 hissse seçin bir yıl yarışalım
bu sene belki sizin hissenizin senesi
alalım tahminlerinizi.
MUTLU YILLAR YENİ YILINIZ KUTLU OLSUN
http://www.hisse.net/topluluk/showth...=1#post1438847
:Bir Anda Sabah Olmaz Ebeda
İlan edilen sonuçlara göre yaklaşık 400 kişiden 4'ü İSGSY'i favori göstermiş. Bir fikir alabilir miyim düşüncesiyle listeyi inceledim.
Kozal'da büyük konsensus var. Genel olarak bakıldığında da maden sektörü, hammadde satan şirketler, savunma sektörü, teknoloji
sektörü öne çıkıyor.
Maden sektörü için her nasılsa kuvvetli bir beklenti oluşmuş. Forumdaki diğer bilgileri araştırırken Çin'in altına endeksli yuan petrol future piyasasını yabancı işlemlerine açacağı haberini gördüm.
Gerçekleştiği takdirde önemli bir gelişme olarak görüyorum.
Öte yandan bankacılık sektörü bariz bir şekilde sanayi sektörünün altında beklenti gösteriyor.
ABD'de görülen davanın sonuçlarına göre Halkbank fiyatlarında yaşanacak değişimi esas alınarak sektörün kalan kısmı da fiyatlanacak görüşü hakim. Ben bu sene yerlilerin bankalarda sadece fiyat düzeltmelerinin yapılacağı hızlı dönemde yer alacağını tahmin ediyorum.
Bankacılığı dışarıda bırakınca, yatay giden piyasada kağıt arayışı artacaktır.
Bu yıl İSGSY'nin hiç yatırım/çıkış işlemi yapmasa dahi genel şartlar olumsuzsa dönmediği takdirde ilgi göreceğini tahmin ediyorum.
İşlem hacminin yükselmesi bir takım hazırlıklara işaret ediyor olabilir.
Forumdaşlara sağlıklı bir yıl dilerim.
1,74 275K koydu hayvan
ve
silindi.
Stop Wishing Start Doing
Birileri mal satmak istiyor. Muhtemelen sığ bir hisse olduğu için tek şansı böyle günlerde satmak diye düşünüyorum.
Ben biraz aldım bugün
Birileri MAl SAtmak mı istiyor ?
Karda olması mümkün olmayan birileri
ZArar etmek için fena halde çalışıyor olsa gerek .
Tamamen SAçma sapan bir teori .
Alenen ISYAT takozudur hepi topu o ...
ISYAT DURACAKKK dedi DURDU Kağıt ...
DÜŞECEKKK diyecek Düşecek o kağıt .
ISYAT ın dediği olur ...
AL / SAT / YAT / TUT yada Turşu kur tavsiyesi değildir, sadece FaL ve dedikodu.
Yer İmleri