Sevgili dostum ben de tam o noktada tam tersi düşünüyorum 4 senedir anamızdan emdiğimiz sütü burnumuzdan getirdiler . Asıl haber şu şidi tam mala girme zamanı . Nisan dan Sonra Ufak ufak almak lazım . Hele 12 aylık berbat bilanço geçsin Nisanda MART Bilançosu bi gelsin . Sonra bakacağız . Önce HABER LER E bakmak gerek GEnel müdür vs ne zaman piyasaya çıkar konuşmaya başlar o zaman ilgilenmek gerek . O zamana kadar UFAK UFAK almak lazım . Ne de olsa mal bedava değil . Kötü bilançolar gelsin daha ucuza da alırız , acıklamalar gelince anlaşılır bedavamı değil mi .

Originally Posted by
makifkara
İş grubuna göre her şey mükemmel. İştirakler harika, hepsi her an satışa hazır vaziyette. Piyasa değeriniz 30 milyon dolar olmuş deyince de piyasa öyle fiyatlıyor biz napak pozisyonundalar. Her şey iyi iştirakler yerinde hadi paylaş bakayım bilgilerini de bakalım iyi mi kötü mü. Ben 2012 yılından beri bu hissedeyim 2012-2013 tarihlerine bakarsanız bedelsizler, temettüler, haberler işler iyiydi. 2013 de düşüşe bir başladı Allahın cezası sonra burnu doğrultamadı. Nisana kadar beklemeyi düşünüyorum sonrasına bakıcaz.
AL / SAT / YAT / TUT yada Turşu kur tavsiyesi değildir, sadece FaL ve dedikodu.
Yer İmleri