Sayfa 114/928 İlkİlk ... 1464104112113114115116124164214614 ... SonSon
Arama sonucu : 7419 madde; 905 - 912 arası.

Konu: GUBRF - Gübre Fabrikaları

1.  Alıntı Originally Posted by xxtrader Yazıyı Oku
    ortak bedelsiz olur veya olmaz ama sermaye tavanı süresi 2019 yılında doluyor.... benim için razi halka arzı daha çok ön planda...ibrahim yumaklı zayıf geldi açıkçası bu şirketin koltuğu büyük gelir ona....biran önce başka arayışa geçilmeli...
    Ortak bu kayıtlı sermaye tavanı vs bunlar neredeyse Kartonsan formunda rahat 8 9 senedir konuşuluyor bi cacık olduğu yok.
    Yönetim kurulu kararıyla uzatıveriyorlar bekle bi 5 sene daha.
    O yüzden dedim bedelsiz olayı hiç aklımın kenarında bile yok Gübretaş için.
    Ayırca Gübretaş şöyle 100 milyonlu karlar açıklasın ilk önce sonra sermayesi çok az kaldı arttırılması lazım diye konuşmaya başlayalım.
    Bugün öğleden önce ekside olması ve o sıra tuhaf tuhaf olumsuz gönderi yapılması ve akabinde %1.18 artı kapatması da güzel bir cevap oldu.

2. şu dönem tek beklediğim fosfat haberi ile ilgili gelişmeler bu olursa olur mahkemeler allahlık ne olacağı belli değil...bir rödövans olayı ne kadar uzadı haklı mı haksız mı mahkeme buna 3 yıldır karar veremedi...yargı kağnı gibi işliyor bu ülkede...

.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

4. Bu endeksle birşey yapamıyor.haberide hiç ettiler.

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

5.  Alıntı Originally Posted by onur4141 Yazıyı Oku
    Bu endeksle birşey yapamıyor.haberide hiç ettiler.

alıcılar isteksiz şirket bu yönde çaba sarfetmiyor..sanırım koltuk derdi hakim bu aralar....

6.  Alıntı Originally Posted by onur4141 Yazıyı Oku
    Bu endeksle birşey yapamıyor.haberide hiç ettiler.

Alıntı Originally Posted by xxtrader Yazıyı Oku
    alıcılar isteksiz şirket bu yönde çaba sarfetmiyor..sanırım koltuk derdi hakim bu aralar....
    Daha önce de bir kaç kez yazmıştım. Şirket ve KAP haberlerine güven sıfır. Şu an GM dese ki 2018 de 20 M TL kar edeceğiz kimse ciddiye almaz, 1 B TL kar edeceğiz dese aynı... Fosfat şimdi kurdum, yarın ürün alıyorum dese yine aynı... Bence tek çıkarı hükümet zoruyla hisse geri alımı yapması, çünkü KY den başka alıcı kalmadı, kısa vadeli hedefler için alan alıyor. Hükümet zoru olmazsa da alacağım der ama almaz...

7. Endeks artıdayken 1 kademe gidemedi eksiye geçince 6 kademe birden verdi.

8.  Alıntı Originally Posted by zortlang Yazıyı Oku
    Daha önce de bir kaç kez yazmıştım. Şirket ve KAP haberlerine güven sıfır. Şu an GM dese ki 2018 de 20 M TL kar edeceğiz kimse ciddiye almaz, 1 B TL kar edeceğiz dese aynı... Fosfat şimdi kurdum, yarın ürün alıyorum dese yine aynı... Bence tek çıkarı hükümet zoruyla hisse geri alımı yapması, çünkü KY den başka alıcı kalmadı, kısa vadeli hedefler için alan alıyor. Hükümet zoru olmazsa da alacağım der ama almaz...
    çok doğru söylemişsin...malesef bu şirkete gelen yöneticiler hep gelen gideni aratır cinsinden oldu....demek ki işi ehline vermiyorlar fikri çıkıyor buradan....torpil kayırmaca ön planda haliyle durum bu oluyor...

Sayfa 114/928 İlkİlk ... 1464104112113114115116124164214614 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •