Sayfa 81/310 İlkİlk ... 3171798081828391131181 ... SonSon
Arama sonucu : 2478 madde; 641 - 648 arası.

Konu: PAGYO Panora GYO A.Ş.

1. Güzel ve düzenli temettü veren ucuz bir hisse. Spek girmediği için yıllardır düşük işlem hacmiyle vasat primler yapan hisseye son zamanlarda spek dadandı. 5,5 TL. lere kadar yükseltip geri döndürdüler. Ben , bu hissede operasyon başladı düşüncesindeyim. Speklerin girdiği bazı hisselerde anormal primler yaşandığı da düşünüldüğünde bunun da gidecek bir hayli yolu olduğunu düşünerek 4,33 TL. ortalama ile giriş yaptım. Hayırlısı bakalım.

2.  Alıntı Originally Posted by By Akıl Yazıyı Oku
    Güzel ve düzenli temettü veren ucuz bir hisse. Spek girmediği için yıllardır düşük işlem hacmiyle vasat primler yapan hisseye son zamanlarda spek dadandı. 5,5 TL. lere kadar yükseltip geri döndürdüler. Ben , bu hissede operasyon başladı düşüncesindeyim. Speklerin girdiği bazı hisselerde anormal primler yaşandığı da düşünüldüğünde bunun da gidecek bir hayli yolu olduğunu düşünerek 4,33 TL. ortalama ile giriş yaptım. Hayırlısı bakalım.
    bak gördünüz mü ? milletin elinden alalım diye aşağı yuvarlamanız ters tepiyor, yarın aşağı verinde biraz daha alalım

3.  Alıntı Originally Posted by By Akıl Yazıyı Oku
    Güzel ve düzenli temettü veren ucuz bir hisse. Spek girmediği için yıllardır düşük işlem hacmiyle vasat primler yapan hisseye son zamanlarda spek dadandı. 5,5 TL. lere kadar yükseltip geri döndürdüler. Ben , bu hissede operasyon başladı düşüncesindeyim. Speklerin girdiği bazı hisselerde anormal primler yaşandığı da düşünüldüğünde bunun da gidecek bir hayli yolu olduğunu düşünerek 4,33 TL. ortalama ile giriş yaptım. Hayırlısı bakalım.
    Evet bende yarın sabah erkenden bu fiyatlardan, elimde ne varsa dalacağım. 6 ay burdayım.

4. Gayrimenkul değer artışı 145 milyon civarı 45 de kar gelecek 12 aylıkta

SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. Şahsi gözlemim şu şekilde;
    geriye dönük takas incelendiğinde ben şunu anlıyorum , 15 Aralık haftası çoğunluğu Garanti Yatırımdan olmak üzere tahta sahipleri tarafından Galibe 2mly lot devredilmiş,15 Aralık ve 25Aralık haftası tahtada ara ara Metroyu gören sazanlara 10-20-30b şeklinde 5li kademelerden mal dağıtımı yapılmış.Muhtemelen salı ve çarşamba günü galip ödünç verilen malı iş ve halk başta olmak üzere geri devredip tahtadan çıktı(gelecek takaslarda netleşir) yalnız -1mly civarı farkla.Aradaki fark irili ufaklı piyasaya dağılmış gözüküyor,bukadar sığ bir tahtada bukadar malı hissede bulunan yatırımcı grup başka türlü çıkamazdı.
    Günlük yaparım veya çok düştü burdan tepkiye alayım diyenler sanırım temettü ve bilanço tarihlerini bekleyecek uzun vadeli yatırımcılar oldular.
    Yazdıklarım şahsi düşüncemdir beni bağlar ,asla yatırım tavsiyesi değildir.

6. açtık kucağımızı bekliyoruz...

7.  Alıntı Originally Posted by slowtrader Yazıyı Oku
    Şahsi gözlemim şu şekilde;
    geriye dönük takas incelendiğinde ben şunu anlıyorum , 15 Aralık haftası çoğunluğu Garanti Yatırımdan olmak üzere tahta sahipleri tarafından Galibe 2mly lot devredilmiş,15 Aralık ve 25Aralık haftası tahtada ara ara Metroyu gören sazanlara 10-20-30b şeklinde 5li kademelerden mal dağıtımı yapılmış.Muhtemelen salı ve çarşamba günü galip ödünç verilen malı iş ve halk başta olmak üzere geri devredip tahtadan çıktı(gelecek takaslarda netleşir) yalnız -1mly civarı farkla.Aradaki fark irili ufaklı piyasaya dağılmış gözüküyor,bukadar sığ bir tahtada bukadar malı hissede bulunan yatırımcı grup başka türlü çıkamazdı.
    Günlük yaparım veya çok düştü burdan tepkiye alayım diyenler sanırım temettü ve bilanço tarihlerini bekleyecek uzun vadeli yatırımcılar oldular.
    Yazdıklarım şahsi düşüncemdir beni bağlar ,asla yatırım tavsiyesi değildir.
    çalışmalarınız ve bilgileriniz için tşk

8.  Alıntı Originally Posted by Nabız Yazıyı Oku
    çalışmalarınız ve bilgileriniz için tşk
    bu seviyeler temmettü için iyi sanırım bir kaç oyun daha olur

Sayfa 81/310 İlkİlk ... 3171798081828391131181 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz