Bak şişe,ben rizeliyim ağzımı çabuk bozarım benim canımı sıkma...! Basıcam kalayı duymadığın,güneş yüzü görmemiş laf yicen,kaşınıyorsun ha
Kaat 2,70 ken altına sıçtıklarını temizle,burası çelik çomak yeri değil.
Sana insanca herkes "kararımıza karışma" dedi,hala neyin kahramanlığını taslıyorsun...
dününtakası olan var mı elinde... 2.73 e kadar gitti... mal mı topluyolar ne yapıolar
Soru -
Kipa hissedarıyım 25 aralık kap açıklamanız da borsa kotundan çıkmak için genel kurul yapılacağını duyuru yaptınız aradan geçen 10 gün süre zarfında hala genel kurul tarihi açıklanmadı .
Ne zaman genel kurul yapılacak ?
Cevap
Yönetim Kurulumuz henüz söz konusu genel kurul hakkında karar almamıştır. Karar alındığında KAP’ta duyurulacaktır.
Saygılarımızla.
kafama takılan bir soru var. cevabını merak ediyorum, bilgili arkadaşların fikrini öğrenebilir miyim?
kipa'nın şu an fiyatı 2,56-2,57. Migros, garanti vermiş 2,56'dan alacağına dair (yani en azından bnm anladığım bu). bunun anlamı, bu hissenin dip fiyatı 2,56, diğer bir deyişle dibi burası. düşme/kaybetme riskiniz yok (zaman kaybı belki) neden piyasa yada oyuncular kaybetme riski olmayan, yada çok az olan bu hisseye ilgi duymuyorlar? gelecek haberlere göre, kazanma ihtimaliniz var ama kaybetme ihtimaliniz pek yok. bu durumda neden bu hisse tercih edilmiyor piyasa tarafından? biri bana bunu açıklayabilir mi?
şimdiden teşekkürler.
kipada patrondan 2 lotuma karsilik 1 lot migros istiyorum... cok sey mi
istiyorum...????
Néy Nâmé...!
Solve catenas, esto liber, puer. Quot filum et armillae aureae sunt? Amphora avida non impletur.
Bimer üzerinden SPK ya yazdığım şikayet dilekçesine cevap geldi.
İnşaallah incelemeleri uzun sürmez.
20180104_164057.jpg
Yer İmleri