Yapılan yorumları okuyorum ve gülüyorum... boş beleş muhabbetler yok almış mış yok vermişmiş ... ya bu topikte hiç resme uzak bakabilen adam gibi yorum yapacak yokmu...çarşambalı gene çakaçak bana ama
kimse kusura bakmasın boş beleş muhabbet bunlar
haber gelsin gelen habere göre kritik yaparız... şu an muhabbetler hep boş beleş .... yok düşecek yok çıkacak yok elimize verdi yok gidecek yok düşecek.... bla bla bla .....gene bana kızacaklar ben yatırım yAptım elime para geçtikce alıyorum... atıyorum kenara 2019 2020 benim için kısa vade ... tabii bunu çoğunuz anlayamazsınız... kumarhane mantığı ... demi len çarşambali
bana diyolar galip kağıdına yatırım mı olur... sabretmesini bilene olur... hemşerime kızarım da severim de ... bu arada hazırlan galip başkan samsunspor la alakalı arayacaz seni...asıl olan ticaret dir...ytd değil... saygı ve sevgilerimle
çarşambalı hariç
![]()
İyice sacmalamissin gerçekten yatırım yapılacak başka kağıt bulamadinmi.sende bizi güldürdün![]()
![]()
![]()
![]()
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Lan sana cevap yazmakta zarar ziyan ama benden önce biri yazmış Allah sana akıl versin senin gibi ayarsız zor bulunur ulan adama 6 ay önce sovdun gittin ay bulmadi gene tantana ettin ..lan sen ne anlarsın yatirim kağıdından buradan alayim alacagimi geçeriz yatırım yapacak baska kagita ....senin derdin borsada 500 kusur kağıttan bişe alamadin galip gelse kagidinada üç beş kazansam diyorsun kapasiten bu kadar ..... yatırımmis sevsinler senin yatırımını senin kafadan olanlar avgyo da şimdi yatıyor ne zaman kalkar lar Allah bilir onlarda yatirmci idi inşallah şaşar da kaldırıp milleti kurtarır yatırımmis güleyim [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Lenovo P2a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ne koparirsaniz kar kimi %10 kimi %1000 ama zamansız altta kalmayın faruk haric herkese hayır li bol kazançlar çünkü o yatırımcı 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
O zaman senin gibi yapayım çarşambali satın kaçın çakacak ... satın kurtulun .... ben pişmanım siz pişman olmayın..çarşambali niye yırtıyon oğlum kendini
satan satsın sana ne
almayın galip çakacak hepinize
satın kurtulun
ytd değil .... herkes malına sahip çıksın .... bu lavuklara inat satmayın
yırtsın kendilerini bakalım zaman kimi haklı çıkaracak
ytd değil... bu arada 10 günün var zpekkk 20 bin daha alacam haberin olsun...
dediydi dersin
![]()
Ula faruk dolar euro bazli 12.45 görünüyor ne dersin bu sene gorurmu sen anlarsın bu işten ....yok yok belki buradada kalmaz dahada gider belki malum piyasanın en hızlı spegi var karşımızda ama piyasa değeride bu sefer 300 milyonu geçiyor yok ya kafam karıştı ne dersin anlarsin bu yatirim işinden [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Yer İmleri