Sayfa 65/483 İlkİlk ... 1555636465666775115165 ... SonSon
Arama sonucu : 3860 madde; 513 - 520 arası.

Konu: PKENT - Petrokent Turizm

üç aylık pasta

3 aylık takas

4. bu endekste bu fiyatta sürünen bir kağıt 50 yi geçmekte bu kadar zorlanır mı arkadaş yahu.ben bunun eğer varsa speği kadar adi ******** spek görmedim.kucağını açmış bekliyor oturacak kimseyi.naıl olsa gelecekler diye düşünüyor herhalde.sen o kucağa kimseyi beklemede o önündekini münasip yerine ne yapacağını bilirsin sen.anlatmama gerek yok demi.....

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İZMİR CUMAOVASI
    Gönderi
    2,339
    nedem işlem yapmadı bugün 1 lot bıle yok
    Bizim ATATÜRK sevgimiz, Anayasanın ilk 3 maddesi gibidir.
    Değişmez, değiştirilemez, değiştirilmesi teklif dahi edilemez.

6.  Alıntı Originally Posted by hgarip Yazıyı Oku
    bu endekste bu fiyatta sürünen bir kağıt 50 yi geçmekte bu kadar zorlanır mı arkadaş yahu.ben bunun eğer varsa speği kadar adi ******** spek görmedim.kucağını açmış bekliyor oturacak kimseyi.naıl olsa gelecekler diye düşünüyor herhalde.sen o kucağa kimseyi beklemede o önündekini münasip yerine ne yapacağını bilirsin sen.anlatmama gerek yok demi.....
    Çok açık fren yapıyorlar. Dertleri mal satmak olsa 100 liradan satarlar. Mal almak istiyorlarsa bu fiyattan daha çok beklerler.

SM-A310F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by camell Yazıyı Oku
    Çok açık fren yapıyorlar. Dertleri mal satmak olsa 100 liradan satarlar. Mal almak istiyorlarsa bu fiyattan daha çok beklerler.

Bu nasıl toplamak onuda anlamıyorum ya.zaten piyasada % 8 var.onunda ne kadarı ellerinde bilmiyoruz.daha aç gözlü olmanın ne anlamı var.hepsinimi toplayacan arkadaş. Bırak birazda millet kazansın.

GT-I9300 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. Bugün benden başka alım yapan yok galiba. Buralarda tıkanıyor kâğıt

Sayfa 65/483 İlkİlk ... 1555636465666775115165 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •