Sayfa 178/1049 İlkİlk ... 78128168176177178179180188228278678 ... SonSon
Arama sonucu : 8390 madde; 1,417 - 1,424 arası.

Konu: Bitcoin & Ethereum

1.  Alıntı Originally Posted by enfarktus Yazıyı Oku
    Daha önce hareket beklentisini yazmıştım, Playkey (PKT) (78.20%) artıda, daha başlangıç gibi; Zrx ve Dragonchain de iyi gidiyor. Fakat beni en çok şaşırtan "Cappasity", ico fiyatı 0,008 bir ayda geldiği fiyat 0,45456. İco'dan 1k dolar verip Capp alan o 1k usdyi 56k yapmış durumda.
    Kısa sürede bu kazançlar güzel tabi ki. Ancak bu belirttiğiniz coinlerin hikayesi nedir, geleceği var mıdır yoksa çöp müdür? Bunları bilsek o zaman gözümü karartıp direk girerim. Ayrıca bu coinler trading amaçlı mı yoksa al-unut tarzında mı? Btc'nin iniş ve çıkışlarından çok etkilenirler mi? Bilinmesi gereken çok şey var...

Venus_V3_5580 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by possedion Yazıyı Oku
    Kısa sürede bu kazançlar güzel tabi ki. Ancak bu belirttiğiniz coinlerin hikayesi nedir, geleceği var mıdır yoksa çöp müdür? Bunları bilsek o zaman gözümü karartıp direk girerim. Ayrıca bu coinler trading amaçlı mı yoksa al-unut tarzında mı? Btc'nin iniş ve çıkışlarından çok etkilenirler mi? Bilinmesi gereken çok şey var...

Hocam zaten bir coin ismi yazıyorsam insanlar alsın diye değil, araştırsınlar diye yazıyorum. Eminim herkes de öyle yapıyordur. Örneğin demin bahsettiğim tokenlerin web sitelerine girerseniz yatırım için uygun olup olmadıklarını emin olun anlarsınız. Ayrıca "daha önce hareket beklentisini yazmıştım" diyerek başlamışım cümleye, birkaç mesaj geride adı geçen projelerle ilgili bilgi paylaşmıştım. Elimdeki uzun bir süre önce almış olduğum Nxt, Verge ve Sia'ları satıp, yerlerine başka coinler aldım; bu aşamadan sonra da al-satı bıraktım. Bundan sonra elimdeki tüm coinler hodl. Spesifik olarak merak ettiğiniz bir coin hakkında bilgiye ihtiyacınız olursa, bilgi sahibi olmam durumunda zevkle cevap veririm. Saygılar.

3. Bitcoin almak-satmak, hisse senedi almak-satmak kadar kolaymidir.henuz hic almadim.almayi dusunuyorum.tesekkurler

SM-G925F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Bende şu bitcoini yavaş yavaş öğreniyorum. Şimdi 100 tl yi geçmeyecek bir rakamla alıp satıcam. Asıl alımlarıma 1000 doların altına düşerse başlayacağım. Düşmezse eğer uzun süre uzak dururum net...
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir!!

5.  Alıntı Originally Posted by qumarbazz Yazıyı Oku
    Bitcoin almak-satmak, hisse senedi almak-satmak kadar kolaymidir.henuz hic almadim.almayi dusunuyorum.tesekkurler

SM-G925F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Açıkçası bende bitcoine yeni geçtim, bistte hisse senedi alım satımı yapıyordum.
    Bistten daha kolay bitcoin piyasası. Takasbank yok en azından paramız 2 gün boş yere beklemiyor en azından.
    Siz eğerki bitcoin piyasasından sadece Btc almayı düşünüyorsanız bi kaç tane türk borsası var. (paribu, BTCTurk, koinim vb.) paribu'dan sadece Btc alım satımı yapılıyor, BTCTurk'de Btc vr Eth var, Koinim de Btc ve Ltc var.
    Kısacası 1300 civarındaki bitcoin piyasadında en bilinen bitcoinler var şuan Türk bitcoin borsalarında.
    Bu sektör öyle bir sektör ki hergün neredeyse yeni bir coin çıkıyor piyasaya. Maalesef ki biz bunları Türkiyedeki borsalardan alamıyoruz bu yüzden bemim tercihim şöyle oldu. 2 hafta kadar önce paribudan hesap açtım biraz Btc aldım ordan. Bu hafta içi salı günü Binance diye yabancı bi borsadan hesap açtım. Paribudaki Btc lerimin bi kısmını Binanceye gönderdim. Dün Binanceden çok az sırf alım satımı öğrenmek için Binance borsasının kendi coini olan Bnt var ondan aldım. Bu sabah bi baktım %25 kar yapmışım. Ha çok az bi meblağ ama olsun kar kardır beni motive etti en azından.

6. cold wallet yada paper wallet yapmak istiyorum bendek trx ve wabiler icin aciklayici bilgiyi paylasacak kimse var mi?

Dolar pacavrasida, onu matbaada basip dunyayi kendine kole eden sahibide batacak, biz dimdik duracagiz.

7.  Alıntı Originally Posted by possedion Yazıyı Oku
    Açıkçası bende bitcoine yeni geçtim, bistte hisse senedi alım satımı yapıyordum.
    Bistten daha kolay bitcoin piyasası. Takasbank yok en azından paramız 2 gün boş yere beklemiyor en azından.
    Siz eğerki bitcoin piyasasından sadece Btc almayı düşünüyorsanız bi kaç tane türk borsası var. (paribu, BTCTurk, koinim vb.) paribu'dan sadece Btc alım satımı yapılıyor, BTCTurk'de Btc vr Eth var, Koinim de Btc ve Ltc var.
    Kısacası 1300 civarındaki bitcoin piyasadında en bilinen bitcoinler var şuan Türk bitcoin borsalarında.
    Bu sektör öyle bir sektör ki hergün neredeyse yeni bir coin çıkıyor piyasaya. Maalesef ki biz bunları Türkiyedeki borsalardan alamıyoruz bu yüzden bemim tercihim şöyle oldu. 2 hafta kadar önce paribudan hesap açtım biraz Btc aldım ordan. Bu hafta içi salı günü Binance diye yabancı bi borsadan hesap açtım. Paribudaki Btc lerimin bi kısmını Binanceye gönderdim. Dün Binanceden çok az sırf alım satımı öğrenmek için Binance borsasının kendi coini olan Bnt var ondan aldım. Bu sabah bi baktım %25 kar yapmışım. Ha çok az bi meblağ ama olsun kar kardır beni motive etti en azından.

Sayın possedion, bir hatırlatma olarak Binance'nin kendi coini "BNB" dir. "BNT" Bancor isimli başka bir coin. Sizin aldığınız BNB'dir muhtemelen.

8.  Alıntı Originally Posted by enfarktus Yazıyı Oku
    Sayın possedion, bir hatırlatma olarak Binance'nin kendi coini "BNB" dir. "BNT" Bancor isimli başka bir coin. Sizin aldığınız BNB'dir muhtemelen.
    ) kesinlikle BNB tabi ki.
    Ben yanlış yazdım.

Sayfa 178/1049 İlkİlk ... 78128168176177178179180188228278678 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •