Sayfa 1059/1200 İlkİlk ... 595599591009104910571058105910601061106911091159 ... SonSon
Arama sonucu : 9598 madde; 8,465 - 8,472 arası.

Konu: Orta uzun vadeli (Boğa) hedefe kadar disiplin

1. Sacrosanct hocam sizi eminim binlerce küçük yatırımcı takip ediyor. Bende bunlardan biriyim. İnanın her gün yazdıklarınızı elli defa okuyoruz. Eminim herkes aynı. Hocam ben hatırı sayılır bir para kaybettim. Öncelikle aileme karşı çok mahcubum. Sizi tanıdık dediklerinizi yaptık ama sabırlı olamadık. Bundan dolayı fazla bir şey olmadı. Hocam yunsa aldık alsatla lot arttiralim dedik bilmedigimizden lotumuz azaldı. Ancak şimdi kimildamiyorum. Hocam bu defa sabırla siz tamam bitti diyene kadar bekleyeceğim. Sayın hocam kağıttan çıktığınızda ve iş bittiğinde bizi uyarirsaniz memnun oluruz. Bizim size vereceğimiz duadan. başka bir şey yok. Aslında ben binlerin sesiyim hocam. Yunsa hakkında yazacaklariniz bizim için çok kıymetli. Bu arada size destek veren ve bu işin uzmanı fight clup ve goodbye hocama da minnettarız. Hepinize saygılar sunuyorum.

2. Tmsn stop kavuniçi yatay ile takip edilebilr macd kesicek gibi çanak hedefi için

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3. Konya çimento
    Bana güzel geldi bilmiyorum
    Bilmediğim oyunu oynamam
    Bilmeyen varsa oynamasın
    Burası tehlikeli bir yer
    14 yıldır grafik ciZiyorum
    Ama hala birşey bilmiyorum
    Hiç bilmeden nasıl borsaya yatırım yaparsınız Ordulu kardeşım
    Yapmayın zararınızı çıkarırsaniz borsaya
    Tövbe edin
    Bugün kazansaniz bile yarın kaybedeceksiniz
    Kimsenin ağzına bak yatırım yapmayın
    Yanlış anlamayın dostaneyim

4. Bizim market
    Al gulum ver gulum
    Acemice çizdim kaale almayin zarar edersiniz

5. sayin fight clup bizim ile ilgili uzin vade gorusunuzu sorabilir miyim teselkur ederim

Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by Fıght clup Yazıyı Oku

Buyurun ucuzlardan
    1o üzeri 12 gideri var

Öncelikle duyarlılığınız için teşekkür.(aynı duyarlılığı sayın socranodan da beklerim) lakin bize daha sert daha agresif ,yıllardır yatan şöyle fiyatını en az ikiye üçe katlayacak kağıtlar lazım .örneğin karel yıllarca yattı son tahlilde 4e katladı yataş yıllardır yattı son tahlil de 15e katladı ...en son en az 10yıl yatan gerel 4e katladı.toparlarsak yıllardır yatan ne kaldı ???menderes (15yıldır) aksen (7 yıldır) Vestel (5 yıldır) vs vs uyuz eşek gibi yatıyor bize bunlardan lazım diye düşünüyorum????
    Bizim ki var olma mücadelesi ,savaşmamız bundandır...

7. temelde ucuz kaldigini dusunuyorum o yuzden sordum tam bir sabir testi

Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. Uzun vade yatırım yapmıyorum 10 tane kağıt izliyorum, hangisinde trend varsa ona geçiyor alıyor satıyorum
    O , 10 kağıt sürekli değişiyor genelde bist100
    Ben borsaya yatırım yapmiyorum
    İnanmıyorum çünki
    Sadece alıyor ve satıyorum
    Grafiği 1,5 dakikada çiziyor
    Hemen yatırım kararı alıyorum
    Şansım varsa %5yada 10 yapınca yeni sahibine veriyorum
    Trende göre tekrar alıp tekrar satıyorum
    Ama İnan’ın uzun vade yatırım yapmiyorum
    Korkuyorum

Sayfa 1059/1200 İlkİlk ... 595599591009104910571058105910601061106911091159 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •