Bence de herkes yazi ile hem sirket, hem spk'dan bilgi talep edebilir ve de etmelidir...
En azindan BIST tarihinde ornegi olmayan suresiz brut takas ve Internet yasagi ile ilgili bilgi talep etmelidir. Cunku bu cezalari verme nedenleri ortadan kalkmistir. Bizim yaptigimiz sikayetler neticesinde bulteni takip etmemiz telkin edilmektedir.
Diger bir konu hala ara ara bedelli soylentisi cikmakta fakat 3 yildir denetci raporunda gorus olmamasindan dolayi su an icin buna imkan yoktur. Ha denetci gorus bildirir onu o zaman tartisiriz. Ancak hakim ortaktaki pay oranina baktigimizda bunun icin de yakin zamanda yapilabilecek bir sey olmadigini sayin 1prometheusun yazmis oldugu varsayimlar gerceklestikten sonra gerceklesebilecegine bende inaniyorum. Ins biz o duruma geldiginde burada olmayiz...
Diger bir konu tazminat davasi, zarar goren herkes bireysel olarak bu davayi acabilir... Bunda hukuki olarak bir sorun yok. Tazminat icin sartlar olusmussa acilabilir.
Genel manada baktigimizda sirketin sıkınti olabilecek devlete karsi olan borclarini odedigini diger ozel sektor borclari ile ilgilide gorusmelere devam ettigi gorulmektedir.
Bana gore bunlarin bir biri ile baglantisi oldugunu biri cozuldugunde corap sokugu gibi gelecegini dusunuyorum.
Kot disi ihtimalinde ise bilancoda denetci gorusu geldikten ve dip not olarak degerleme ile ilgili gelisme gorursek bu ihtimalinde sifira yakin olacagini soyleyebilirim. Ancak sirketin kot disi kalmak istemedigi asikar yoksa kotta kalma ucretini odemezdi.
Onun icin dikkatli sekilde takip etmeye devam edelim. Hep soyledigim camura bulanmis bir altin olan hissemizin camurlarindan arinmasini beklemekteyiz.
Sirket duzgun ve seffaf yonetilirse bu camurlardan arinacagimizi dusunuyorum...
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...
Yer İmleri