Sayfa 195/470 İlkİlk ... 95145185193194195196197205245295 ... SonSon
Arama sonucu : 3753 madde; 1,553 - 1,560 arası.

Konu: GENYH - Gen Yatırım Holding A.Ş.

Halen 1 tl hisse satmaya çalışan var mı .... Biraz akıllı olun kardeşim dünyanın en büyük jeneratör fabrikasının konsolide eden genyh hissesi 0,05 krş olurmu , size evrak koyacağım diye liste yapmak için bu gece uyumadım.... Herşey belgeli ve kanıtlı belgesi olmayan hiç birşeyi yayınlamam yıl sonu sipariş toplamı 201.000.000 tl ikiyüz bir milyon tl herkese hayırlı sabahlar ....

Murat doğan
    Yorumlarım ve Düşüncelerim Yatırım Tavsiyesi Niteliğinde Değildir.

2.  Alıntı Originally Posted by Murat DOĞAN Yazıyı Oku
    Halen 1 tl hisse satmaya çalışan var mı .... Biraz akıllı olun kardeşim dünyanın en büyük jeneratör fabrikasının konsolide eden genyh hissesi 0,05 krş olurmu , size evrak koyacağım diye liste yapmak için bu gece uyumadım.... Herşey belgeli ve kanıtlı belgesi olmayan hiç birşeyi yayınlamam yıl sonu sipariş toplamı 201.000.000 tl ikiyüz bir milyon tl herkese hayırlı sabahlar ....

Murat doğan
    Bu verileri bize aktardığınız için teşekkür ederim Murat bey

3.  Alıntı Originally Posted by İsmail yıldız Yazıyı Oku
    Bu verileri bize aktardığınız için teşekkür ederim Murat bey
    emeğinize sağlık

4.  Alıntı Originally Posted by Murat DOĞAN Yazıyı Oku

Murat doğan
    emeğinize sağlık

5. Murat bey, çok teşekkürler verdiğiniz bilgiler için. Öte yandan şirket battı diye hisseleri yok pahasına almaya çalışan siz ve hamzupa mı neydi, değil miydiniz? Yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum? Neyse tekrar teşekkür eder bu haberlerin güzelliklerle sonuçlanmasını dilerim.

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

ünal Guest
    Palyaçolar sahnede. Cambaza bak cambaza. Gel Kasım 2018 gel. Uyu yatırımcı uyu.. YeTeDe

ünal Guest
    Ey spk, koca fabrikanın 100 bayisinden biri, fabrikaya patron olmuş. Bu hikayeyi 178 ülkenin en geri zekalı çocukları duysa güler. İnanmaz. İşlem yapmayacak mısın? Bu ytd değil, işlem yapma tavsiyesidir. Spk ya. Oradaki Kemal'e. Ayengin olana..

ünal Guest
    Müjdat bey, stokları ne ettin? Af mı? Senin şahsına münhasır bir hak mı o? 20 liralık hissenin kadarı senin! Öde paramızı!! Yutamazsın. Boğazında kalacak. Ytd

Sayfa 195/470 İlkİlk ... 95145185193194195196197205245295 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •