-
"When you are scared or surprised, or both at once there is a funny glint in your eyes. I want to sleep with you again, because of that glint."

Jean Seberg ve Jean-Paul Belmondo Serseri Asiklar (À bout de souffle, 1960) filminde, Yonetmen: Jean-Luc Godard.
-
20th Century Fox, Red Sparrow'dan Jennifer Lawrence'li posterini ve yeni fotolar paylasti.

-
Showtime, The Chi'nin 1.sezon fragmanini yayinladi.
-
Bow and Arrow Entertainment ve Faliro House Productions, Alex Ross Perry'nin yazip yonettigi, Emily Browning, Craig Butta ve Jason Giampietro'nun rol aldigi drama Golden Exits'in fragmanini yayinladi.
-
Walt Disney Pictures, Reese Witherspoon, Chris Pine ve Gugu Mbatha-Raw'in rol aldigi A Wrinkle in Time'in Golden Globe Odulleri icin tv spotunu yayinladi.
-

Zachary Kanin
-
“'Sonsuza kadar' var midir?' diye sormustun. Sana daha SIKICA sarilmistim. Kazaklarin, hirkalarin ve ruzgarligin altindan narin bedeninin canliligini ve sicakligini hissetmistim. Sadece 'sonsuza kadar' vardir,” demistim. / Esiste il 'Per sempre'? mi avevi chiesto. Ti avevo stretto a me con ancora più forza. Sotto lo strato di maglie, maglioni e giacca a vento, avevo sentito vivo e caldo il tuo esile corpo. 'Esiste solo il' per sempre' ti avevo risposto." Susanna Tamaro
-

Altin Kure - Golden Globe Odulleri kazanlar tam listesi
http://edition.cnn.com/2018/01/07/en...ers/index.html
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri