-
derimde benden eski elinde hissesi olan birinin oldugunu varsada siteye yazdıgına inanmıyorum en eski yazan benim bu hissede nerdeyse her hareketini vede ne yapacagını tahmin edebiliyorum arkadaşlar ben al satcı degilim beni bilen bilir ama emin olun al sat yapaydım 10 tl üzeri cok rahat satar aşagıdan alabilirdim ama dedigim gibi ben bu işlerin uzagındayım benim bir hedefim var o hedef gelmeden satmam param olursa 50. yüz alırım . ama bu seferki geri dönüş vede alımlar yıllar önceki vede yakın zamandaki geri gelişlere benzemiyor kısacası benim umudum var sanki bu son geri dönüş gibi yoksa ben bunların icini iyi bilirim inşallah yanılmam kimseyede en ufak bir zararım olmasın faydam olsun derim daha önce defalarca dedigim gibi yüksekten al ama illaki kaapa haber düşsün derim benim kişisel görüşüm bu hareeket başka ytd.
-
Derim alış tarihim 2002 aynı senin gibi düşünüyorum Konya’da 7 yıl bekledim sattım parsanda 13 yıldır bekliyorum ama hiç acelem yok derimde parsanda bütün bedelli bedelsizlerimi aldım maliyetim çok düşük ama elimdeki lotlarla harekete geçmiş giden bir senedin grafiğini bozmam sabır ederim lafa söze yazılanlara hiç itibar etmem hedefime vardığında satarım ve yeni girecek olduğum senetlerinde yedeğimde tutarım eğer yedeğimdeki senetlerden hangisi çok hareketsiz kaldıysa onu alır yine beklerim eğer bir insan küçük-orta tasarrufları ile hayallerini gerçekleştirebileceği tek yer borsadır kanaatimce borsaya yatırım böyle olmalı saygılarımla.Asla al-sat tavsiyesi olamaz herkesin kendi aklı var.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri