Sayfa 237/948 İlkİlk ... 137187227235236237238239247287337737 ... SonSon
Arama sonucu : 7582 madde; 1,889 - 1,896 arası.

Konu: SILVR - Silverline Endüstri

1. İZCİ , ben senden şüphelenmeye başladım Operasyonu yapanlarla bir bağlantın var gibi gibi :P bu kadar tesadüf mü , burayı canlandırman vede senedin bugün harekete geçmesi Zaten teknikde olgunlaşmıştı , her şekilde bekliyordum hareket ama senin böyle dünden mesajların falan dikkatimi çekti , bugün olucak şüphelerim artmıştı ki , bu da doğruladı . neyse haftaya güzel başladık..... sen devam et İZCİ .... )))

---------------------------
    yatırım tavsiyesi değildir...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,050
    SİLVER CAN- ANALİZ

Niçin Silver Can:

1-Ödenmiş sermaye: 35.709 Dönem karı: 10.929 (2017 3.çeyrek) olması, piyasa işlem fiyatıyla kıyaslandığında müthiş bir F/K oranı ortaya çıkıyor. (bkz-F/K: 5.51) Dönem karını esas faaliyet karından alıyor. Yani 1 defaya mahsus bir kar durumu yok.

2-Finansal borçlar: Kısa vade finansal borç: 6.030, Uzun vade finansal borç: 7.569, toplamda ve koparmada 13.599 finansal borç. Sektör ortalamasına göre borçsuz diyecek kadar çok az borcu var.

3-Kapasite kullanım oranı % 43, bunun anlamı: yakın gelecekte büyük bir yatırıma girmesini gerektirmeyecek bir oran. Artık dönem karlılığında meyvesini toplama zamanı gelmiş.

4-Yabancı oranı her geçen gün artmakta. (bkz-en son 12.01)

5-Yıl sonunda şirketin Kap'a gönderdiği haberde pazarlamaya son çeyrek fatura edilen marka kullanım bedeli: 2.575+kdv.(rekor) Bunun anlamı son çeyrekte de işler yine iyi gitmiş.

6-Şirketin basına verdiği demeçte (2017/Eylül) gelecek hedeflerinin 5 yılda 1 Milyar ciro olduğunu açıklaması.

7-Hissenin halen primsiz oluşu ve piyasa da popüler olan düşük değerli gayrimenkulü olan ve değerleme ihtimali olan şirketlere benzemesi.
    " Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre

3. Sn.Lonely_trader sn.izci daha evvelden yazmaya başladı. Esasen cuma hareketin yakın olduğu teyit edildi. Izci samimi biri bence bu hareket grubun sinerjisi diyelim sevgili dostum

SM-N900 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,050
    Bana bak trader, ben daha seansa bile bakmadım. (en son cuma günü bakmıştım) Yemin ederim fiyatı bile bilmiyorum.(bundan daha büyük bir şey olur mu). Böyle şeyler yazarsanız benden fayda alamazsınız.
    " Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,050
    Bir aydır işlem bile yapmadım. Hiçbir işlemim yok, ne bugün, ne de bir aydır. Ne bu kağıtta, ne de başka bir kağıtta. Maliyetim de: 2.22

6.  Alıntı Originally Posted by izci Yazıyı Oku
    SİLVER CAN- ANALİZ

Niçin Silver Can:

1-Ödenmiş sermaye: 35.709 Dönem karı: 10.929 (2017 3.çeyrek) olması, piyasa işlem fiyatıyla kıyaslandığında müthiş bir F/K oranı ortaya çıkıyor. (bkz-F/K: 5.51) Dönem karını esas faaliyet karından alıyor. Yani 1 defaya mahsus bir kar durumu yok.

2-Finansal borçlar: Kısa vade finansal borç: 6.030, Uzun vade finansal borç: 7.569, toplamda ve koparmada 13.599 finansal borç. Sektör ortalamasına göre borçsuz diyecek kadar çok az borcu var.

3-Kapasite kullanım oranı % 43, bunun anlamı: yakın gelecekte büyük bir yatırıma girmesini gerektirmeyecek bir oran. Artık dönem karlılığında meyvesini toplama zamanı gelmiş.

4-Yabancı oranı her geçen gün artmakta. (bkz-en son 12.01)

5-Yıl sonunda şirketin Kap'a gönderdiği haberde pazarlamaya son çeyrek fatura edilen marka kullanım bedeli: 2.575+kdv.(rekor) Bunun anlamı son çeyrekte de işler yine iyi gitmiş.

6-Şirketin basına verdiği demeçte (2017/Eylül) gelecek hedeflerinin 5 yılda 1 Milyar ciro olduğunu açıklaması.

7-Hissenin halen primsiz oluşu ve piyasa da popüler olan düşük değerli gayrimenkulü olan ve değerleme ihtimali olan şirketlere benzemesi.
    Elimde henüz yok bu şirketin hissesi ancak bir şirkete ortak olmadan önce dersime iyi çalışırım.

Bir katkı da benden olsun yazdıklarınıza ; 2009 dan beri yapılan yatırım miktarı 36 milyon $ a tekabül ediyor, her yıl için yapılan yatırım miktarını o yılın ortalama dolar kuruna bölünce. Elinde olanlara bol kazançlar...

[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,050
     Alıntı Originally Posted by thugz2gether Yazıyı Oku
    Elimde henüz yok bu şirketin hissesi ancak bir şirkete ortak olmadan önce dersime iyi çalışırım.

Bir katkı da benden olsun yazdıklarınıza ; 2009 dan beri yapılan yatırım miktarı 36 milyon $ a tekabül ediyor, her yıl için yapılan yatırım miktarını o yılın ortalama dolar kuruna bölünce. Elinde olanlara bol kazançlar...

[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Güzel insansın. Sağol.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,050
    Kimi insan iyilik yapıldığında sağol der, kimi de; yapanı yaptığına yapacağına pişman eder.

Sayfa 237/948 İlkİlk ... 137187227235236237238239247287337737 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •