Sayfa 238/948 İlkİlk ... 138188228236237238239240248288338738 ... SonSon
Arama sonucu : 7582 madde; 1,897 - 1,904 arası.

Konu: SILVR - Silverline Endüstri

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,049
    Spekülasyon olmasın diye, dün onun için yazmadım. Hayret bir şey. Çok üzgünüm arkadaşlar.
    " Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre

2. Sıkıntı yok bilgi paylaşılınca güzeldir alan alır teşekkür ler

SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. mal iyi 15 16 milyon arası kar beklentim var kısaca bu kara göre oluşacak fk ve piyasa fiatlaması yani 35 milyon sermaye 16 kar piyasa nasıl bakar bu işe geçen yıl karla karşılatırılma yapılır ilk tepki olarak geçen seneki karı 2 milyon %800 artış demek
    kısaca mal iyi sabredene tabii 12 aylık bilanço fiatlaması bugün
    itibari ile başlamış gözüküyor.
    Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,049
    SİLVER CAN- SORU/CEVAP KÖŞESİ

SORU:
    -Hedefiniz niçin 5 lira?
    CEVAP:
    -Çünkü 5 liranın altı, sadece borsada olur, onun için.
    SORU:
    -Niye ki ne?
    CEVAP:
    -Şirketin bilanço ederi, şu anki rasyolara göre 5 lira. Ayrıca yıllardır yaptığı yatırımlar, ayrılan amortismanlar la bilançoda erimiş ve görünmeyen bir maliyet söz konusu. Bunlarla beraber düşünürsek gerçek ederini artık siz tahmin edin.
    SORU:
    -Yani 5 liranın üzeri de var öyle mi?
    CEVAP:
    -Tabiiki.
    SORU:
    -Pekala o rakamı nasıl belirleyeceğiz?
    CEVAP:
    -Yapmış olduğu yatırımları toplayın, bugünkü kura çevirin. sonra üzerine koyun, ortaya çıkar.
    SORU:
    -Onu da hesaplayıverseniz sanki kurbağalar kısır kalır?
    CEVAP:
    -Onu da sonra hep beraber hesaplarız. Söz.
    " Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre

5.  Alıntı Originally Posted by izci Yazıyı Oku
    SİLVER CAN- SORU/CEVAP KÖŞESİ

SORU:
    -Hedefiniz niçin 5 lira?
    CEVAP:
    -Çünkü 5 liranın altı, sadece borsa da olur da onun için.
    SORU:
    -Niye ki ne?
    CEVAP:
    -Şirketin bilanço ederi, şu anki rasyolara göre 5 lira. Ayrıca yıllardır yaptığı yatırımlar, ayrılan amortismanlar la bilançoda erimiş ve görünmeyen bir maliyet söz konusu. Bunlarla beraber düşünürsek ederini artık siz tahmin edin.
    SORU:
    -Yani 5 liranın üzeri de var öyle mi?
    CEVAP:
    -Tabiiki.
    SORU:
    -Pekala o rakamı nasıl belirleyeceğiz?
    CEVAP:
    -Yapmış olduğu yatırımları toplayın, bugünkü kura çevirin. ortaya çıkar.
    SORU:
    -Onu da hesaplayıverseniz sanki kurbağalar kısır kalır?
    CEVAP:
    -Onu da sonra hep beraber hesaplarız. Söz.
    renkli birisin valla helal olsun heyecanına ve enerjine

işin rast gitsin izci
    Eskilerden Kim Kaldı Şu Piyasada-->https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=46405
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

6. öncelikle şunu belirteyim , İZCİ nin yazdığı bilgileri zaten kendim tespit ettiğimden 2 aydır hissede pozisyonlarımla bekliyorum . yani zaten firmanın büyümesine bakıp , hissenin usd bazlı bakıldığında ne kadar kelepir kaldığı anlaşılıyor... ben aynı zamanda portföyümde yüksek miktarda VESBE hissesi taşıyan bir yatırımcıyım.... VESBE yi de bilançolarda 2014 Nisanında keşfedip pozisyon almıştım.... o dönemlerde 3.40 seviyesinden...... sonrasında 17 tl ye gitti. ama ben maalesef erken çıktım , düzeltmede geri alırım hayaliyle 7-8 den kaptırmıştım.... silver içinde yine kafamda bir hedef var , bakalım şu an teknik olarakda , hareketi başlatıyorlar gibi.....

ama yine İZCİ nin bunları yazıp ,sayfayı aktif hale getirmesi , onu tanımadığım için , hala şüpheliyim Ama şüpheli olmadığım SİLVR de hep birlikte kazanıcaz inşallah.......

--------------------------------------
    yatırım tavsiyesi değildir...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,049
    SİLVER CAN- SORU CEVAP KÖŞESİ

SORU:
    -Abi be, şu yatırımları da üzerine koyup fiyatı bir an önce hesaplayıversen, Ne dersin abim benim.
    CEVAP:
    -Acelen ne ki, beraber hesaplarız dedim ya.
    SORU:
    -Ya abi, ne olur şimdi hesaplasan. Sana bir işimiz düştü çok kasıyorsun be abi.
    CEVAP:
    - Bizim bilanço 5 liradan 178 Milyon TL yapar, Yatırımlara da bir o kadar koyalım 178 Milyon TL yani 5 Lira da o yapar. Yani toplamda ve koparmada 10 Lira olur.
    SORU:
    -Yani bizim 5 lira aslında 10 lira olmalı değil mi?
    CEVAP:
    -Evet aynen öyle.
    SORU:
    -Şimdi daha iyi oldu abi be, abim benim.
    CEVAP:
    -İyi hadi bakalım.

8. herkese selamlar dostlar...ben de bu hisseyi cuma gününden beridir alım için takip ediyordum..elimdeki gerelleri %33 kar 5,57 den verdikten sonra burada 2,42 ile maliyet yaptık... bu gün 2,30 daki alışlarımızı sürekli yukarı çekmemize rağmen bir türlü istediğimiz lotları vermeyince bizde gözümüzü karartık ve neredeyse en yukarıdan aldık...

bu gün için pahalıdan almış olabilirim ama ileriki günlerdeki fiyatına göre ucuzdan aldığıma inanıyorum...umarım benim de ayağım uğurlu gelir....
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

Sayfa 238/948 İlkİlk ... 138188228236237238239240248288338738 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •