Originally Posted by
MAHARAJ
Keko burdada mı beraberiz, yazmadım buraya hiç ama yazayım bari sende geldiysen.

Bu sılvır efsanedir efsane, 9 aylık şahane karlılığı fiyatlamadı ama şimdi hem 9 aylığı hemde 12 aylığı fiyatlayacak gibi duruyor. Önü açık bir hisse karmeciler gibi ama sabredebilene tabi.
beraber olduğumuza sevindim dostum...ben bu hisseyi bir kaç gün önce cuma günü tespit ettim...geçmiş aylarda birleşme hikayesini biliyordum ama açıkçası geçmişindeki kötü intiba bu hisseyi daha yakından takip etmemi engelledi..geçmişte fiyatını 1 tl civarlarında hatırlıyordum cuma günü fiyatını 2,20 lerde görünce neden bu kadar çıkmış dedim ve bilançosunu bir inceleyeyim dedim..bir de baktım ki muhteşem bilanço vermiş...
geçmiş aylarda önyargılarımdan kurtulacağıma kendi kendime söz vermiştim...geçmişte sasaya da önyargım vardı...o hisse hep zarar açıklıyordu ve fiyatı da hep 1 lerin altıda idi...bir ara sadece fiyatına baktım ki sasa 2 lere gelmişti bende bu hisse hep süpükülatif içi boştur dedim..sonra 3 lere çıkt benim kafamda hep aynı düşünce...sonra 4 lere çıkınca iyicene merak ettim ve bilançosuna baktım..bir de gördüm ki oda muhteşem bilançolar yollamaya başlamış...üstelik de sabancılarda kurtulmuş ve erdemoğluna geçmiş...sasayı önyargılarımdan dolayı çok geç fark ettim...sasadan ilk maliyetim 4,30 civarları olarak hatırlıyorum...
işte o yüzden de önyargılarıma kanmadan silverlineye de bakayım dedim...emin olun ancak bir kaç gün önce silverlinenin farkına varmışım...malum borsada yüzlerce hisse var ve siz de çoğu sefer elinizdeki hisselere yoğunlaştığınızdan bir çok hissenin farkına varamıyorsunuz...
artık hayırlısı olsun dostlar umarım hep birlikte bir ralli yaşarız...silverline buna çok müsait...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Yer İmleri