Aynı bilanço devam ederse 4tl fiyatları görmeli. temel analizi gereği. kestirmeden yazıyorum fakat al tavsiyesi şeklinde değerlendirmenizi istemem. herkes kazansın...
Aynı bilanço devam ederse 4tl fiyatları görmeli. temel analizi gereği. kestirmeden yazıyorum fakat al tavsiyesi şeklinde değerlendirmenizi istemem. herkes kazansın...
ooo kimleri görüyorum kimleri...maharaj arkadaşı özelikle gördüğüme sevindim...çıkış yapan bir hissenin topiğine bakın muhakak maharajın yorumları geçmişte olmuştur...ben de kendisine çok değer veriyorum...oda bu hissede ise o zaman rahat rahat arkanıza yaslanın bence...topikte güzel paylaşımlar da olmuş...topik adına ben teşekür etmek istiyorum...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Ne güzel bu sefer grup fena uyumlu. Allah utandirmasin
SM-N900 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
beraber olduğumuza sevindim dostum...ben bu hisseyi bir kaç gün önce cuma günü tespit ettim...geçmiş aylarda birleşme hikayesini biliyordum ama açıkçası geçmişindeki kötü intiba bu hisseyi daha yakından takip etmemi engelledi..geçmişte fiyatını 1 tl civarlarında hatırlıyordum cuma günü fiyatını 2,20 lerde görünce neden bu kadar çıkmış dedim ve bilançosunu bir inceleyeyim dedim..bir de baktım ki muhteşem bilanço vermiş...
geçmiş aylarda önyargılarımdan kurtulacağıma kendi kendime söz vermiştim...geçmişte sasaya da önyargım vardı...o hisse hep zarar açıklıyordu ve fiyatı da hep 1 lerin altıda idi...bir ara sadece fiyatına baktım ki sasa 2 lere gelmişti bende bu hisse hep süpükülatif içi boştur dedim..sonra 3 lere çıkt benim kafamda hep aynı düşünce...sonra 4 lere çıkınca iyicene merak ettim ve bilançosuna baktım..bir de gördüm ki oda muhteşem bilançolar yollamaya başlamış...üstelik de sabancılarda kurtulmuş ve erdemoğluna geçmiş...sasayı önyargılarımdan dolayı çok geç fark ettim...sasadan ilk maliyetim 4,30 civarları olarak hatırlıyorum...
işte o yüzden de önyargılarıma kanmadan silverlineye de bakayım dedim...emin olun ancak bir kaç gün önce silverlinenin farkına varmışım...malum borsada yüzlerce hisse var ve siz de çoğu sefer elinizdeki hisselere yoğunlaştığınızdan bir çok hissenin farkına varamıyorsunuz...
artık hayırlısı olsun dostlar umarım hep birlikte bir ralli yaşarız...silverline buna çok müsait...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
LG-H635 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
LG-H635 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
SİLVER CAN- SORU/CEVAP KÖŞESİ
SORU:
-Abi nerede kalmıştık, ha şimdi hatırladım, Şirket yönetiminin 5 yılda 1 Milyar TL ciro hedefi olması. Abi hani bizim 10 TL'ye bunu da ilave etsek diyorum ne dersin abi.
CEVAP:
-Beni buralardan attırmak istiyorsun değil mi. Yemezler koçum, vatandaş trade ensemizde soluyor, dikkatini çekerim.
SORU:
-Şu vatandaş trade, sizden şüphelenen vatandaş değil miydi. Boşver abi ya, onu erkek sinekler kovalasın. Biz işimize bakalım, ne dersin abi, bir fiyat daha versen.
CEVAP:
-Mümkün değil, olsa dükkan senin.
SORU:
-Pekala abi, şöyle yapalım, ben bir fiyat söyleyeyim, sen arttır veya azaltmamı söyle olmaz mı. mesela 20 TL diyorum ne dersin.
CEVAP:
-Fiyat veremem. Anlaşıldı sanırım. Hem artık konuyu değiştirelim.
SORU:
-Pekala şirket 2017 yılı içerisinde, kendisinin ortağı olduğu iki üretim şirketini devir aldı. Bunda amaç ne olabilir abi.
CEVAP:
-Şirketi sadeleştirme yaptı. Yabancı veya yerli ortaklık gelebilir.
SORU:
-Ya abi, kusura bakma da, buna literatürde, öküz altında buzağı aramak deniliyor.
CEVAP:
-O zaman niye devir almaya ihtiyaç duydu ki. Zaten bunlar bağlı ortaklığıydı. Aslında burası çok önemli. Yakın zamanda bir şeyler olabilir. Geçmişte şirketlere ortaklık gelmeden böyle şeyler ilk adım olur du.
SORU:
-Tamamdır abi, teşekkür ederim. Kıskananlar çatlasın.
CEVAP:
-Kimseye bir şey olmasın.
Son düzenleme : izci; 09-01-2018 saat: 10:23.
" Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre
Sn.izci çok afaki rakamlardan bahsediyorsunuz , birileri etkiniz altında kalır , büyük zararlar eder - ki hiç kimseye forumdaki yorumlara bakarak alım satım yapmasını tavsiye etmem - , vebal altında kalırsınız. Dostane bir uyarı olarak kabul edin lütfen.
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.
Yer İmleri