Artan

3,41 10 18:10
1.696,00 9.99 18:10
141,20 9.97 18:10
347,50 9.97 18:10
15,45 9.96 18:10
Artan Hisseler

Azalan

159,30 -10 18:10
6,50 -9.97 18:10
239,70 -9.97 18:10
25,06 -9.6 18:10
16,16 -9.21 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

16.011.289.690,56 18:10
7.843.375.681,31 18:10
7.646.611.942,40 18:10
7.587.858.680,90 18:10
7.447.980.680,90 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 7087 madde; 1 - 8 arası.

Konu: VESBE - Vestel Beyaz Eşya

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by lonely_trader Yazıyı Oku
    söylediğiniz gibi detaylı oturup incelemedim. Kabaca göz attım. Faaliyet raporlarını okumam lazım.... Biten inşaatların elektrik işlerini yaptıklarını biliyorum .... %98 i yurtdışında ise bu olumlu , 3-4 ay öncesinde 3 ü kırdığı anlarda takipteydim.... Zaten şu an teknik olarak 3.90-4 kırılmalı .... Burası kırılırsa rally yukarı hız kazanıcaktır..... Olası düzeltmede pozisyon alabilirim.... Yıl sonu teslimleri yapıldımı son 3 aylıkta? 110 milyon kar beklentin olduğuna göre biten ve teslimler olmalı , bunun için haberleri okumam araştırmam lazım... şu an seansı takip ettiğimden , 2 tl maaliyetli sılvr larımda malum hareket var.... Birde durdo .... Bunlarda benim güvendiğim büyüyen şirketlerim..... Durdo yu incelemeni tavsiye ederim.... Oda gelecek vaad ediyor bence....

--------------------------------
    yatırım tavsiyesi değildir....
    aydın doğana bulaşmamayı tercih ediyorum sn. Lonely , diğerlerine bakarım, yalnız şu aneleden meyveleri toplamam lazım. şimdilik hisse araşatırma aşamasında değilim, dediğim gibi vesbe yakın takibimde birde pnsut..

Saygılar

2.  Alıntı Originally Posted by kitapci0 Yazıyı Oku
    aydın doğana bulaşmamayı tercih ediyorum sn. Lonely , diğerlerine bakarım, yalnız şu aneleden meyveleri toplamam lazım. şimdilik hisse araşatırma aşamasında değilim, dediğim gibi vesbe yakın takibimde birde pnsut..

Saygılar
    DURDO , DOĞAN la alakası yok. yani sadece ismi Duran Doğan ..... senetlerini yıllar önce sattılar... şu an hakim ortak Fransız şirketlerden biri ve hissedarlar , Ermeni kökenli vatandaşlar.... yani işlerini bilen adamlar LGR denen fransız şirket %23 üne 8 milyon euro ödeyerek almış 2013 de Ülkerden ..... bugünkü piyasa değeri ile %23 3.5 milyon euro yapıyor , bilmem anlatabildimmi.... Açıp incele göreceksin..... 3.30 dan aldım ben , 10 gün oldu alalı.... 4.17 gösterdiler. sığ senet toplanmış..... ve karı tümüyle faaliyet karı ve devamlılığı var.... müşterileri global dünya markaları ve Ülker ve Godiva .... yani ambalajlar..... yatırımlarla büyümüşler ve büyüyorlar.... finansallar ışık saçıyor...bana kalırsa gidecek yolun başında gibiyiz.... Pozisyon artırmak istiyorum , ama tahminimden hızlı yükseldi , artıramadım....

bende PNsUt değil PETUN var ama pnsut de iyi , oda listemde

Portföyümün %56 i VESBE de... ve burada uzun vadeli temettü ortağı olmayı planlıyorum(nedeni şu an senedi yapanların baskısıyla prim yapamıyor olması) .... yakın zamanda 16 ların üstüne çıkmadığı sürece..... Şu piyasada beklenti olarak DAEWOO ya teklif olayı.... şayet olumlu olursa , senette güzel bir hareket olacaktır..... Aksi olurda kazanamazsa , ben 1 tane bile satış yapmıcam , çünkü ben buraya DAEWOO alacağız diye girmedim ve zaten fiyatı puştluğuna düşürüp ucuzlatan pislikle karşı karşıyayız..... VESBE endeksle kıyaslandığında göreceli en kötü performe eden negatif senetlerden.... Yani PİSLİĞİN büyüklüğü apaçık görülüyor..... şöyle diyebiliriz.... 3 tl lerden 17 ya çıkışın düzeltmesi yapılıyor ve neredeyse 3 yıl oldu.... yani düzeltmenin sonlarında olabiliriz..... DAEWOO olumsuz olursa , olası SPEK pisliğinde aşağıdan bir lot bile satmatıp , portföyümü %75 VESBE ye çıkaracağım..... ondan sonra ekilen hasatımın karşılığını en kötü 1 yıl sonra alacağımı umuyorum .... Sonuçda VESBE nin DAEWOO ya ihtiyacı yok ..... ve de zaten bunun beklentisi bile alınmadı fiyatlanmadı..... burada 12-14 arasından çakanların pozisyonlarını geri almaya çalışan pisliklerin keyfini bekliyoruz....

-----------------------
    yatırım tavsiyesi değildir...

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •