Sayfa 250/948 İlkİlk ... 150200240248249250251252260300350750 ... SonSon
Arama sonucu : 7582 madde; 1,993 - 2,000 arası.

Konu: SILVR - Silverline Endüstri

1. Bana bu hisseyi tavsiye eden diğer forumdaki sayın Üstadımada sonsuz saygılarımı sunarım.Onunda beklentisi de yukarılardı.

2. Olması gereken çok güzel hareketler bunlar.🚀✈😎💃🏼🍹💵💰

3. bugün bir tavan yakışır
    Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.

4. Neden tavan arkadaşlar?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

5. bu kadar üstad burada toplanmış iken bir tavan bana göre de yakışır.....
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

6.  Alıntı Originally Posted by Deli3506 Yazıyı Oku
    Neden tavan arkadaşlar?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    bu bizim temenimizdir dostum...olursa seviniriz olmasa da canı sağolsun...nasıl olsa biz sabırlıyız ve beklemeyi biliriz...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

7.  Alıntı Originally Posted by joker75 Yazıyı Oku
    ben avoddayım kardeş sene sonu 15 milyondan fazla kar gelirse kagıdın piyasa degeri 150 milyon olması lazım yani gerckten 5 bini var bekleyenler cok kazanır burda sende bekliyorsundur umarım.ytd
    Demek aynı yerdesin Allah bol kazanç versin. Ben gir çık halen pozisyon sabit hak ettiği yere kadar burdayız inşallah

SM-N900 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by mastori Yazıyı Oku
    Demek aynı yerdesin Allah bol kazanç versin. Ben gir çık halen pozisyon sabit hak ettiği yere kadar burdayız inşallah

SM-N900 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    0.80 den aldımızda ucuzdu bu bilanco yoktu şimdi dahada ucuz yatırımcı olan daima kazanır bol kazanclar.ytd

Sayfa 250/948 İlkİlk ... 150200240248249250251252260300350750 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •