Sayfa 252/948 İlkİlk ... 152202242250251252253254262302352752 ... SonSon
Arama sonucu : 7582 madde; 2,009 - 2,016 arası.

Konu: SILVR - Silverline Endüstri

1. yukarıdan satmayı başaranlar bir almaya başlasın bakalım...onların alışı bakalım hisseyi nereye çıkaracak...umuyorum ki 2,70 civarlarından bir kapanış yapar...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2.  Alıntı Originally Posted by steafan Yazıyı Oku
    2.74 ten 56 ya. Devre kesicilerin bir zararı daha.

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    dostum seni de burada görmek güzel...senin durumun nedir acaba ?? aldın mı ? sattın mı ? tutuyor musun ?? senin beklentilerin neler acaba ??
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

3. günlükçüler uzak dursun geleceği bilançoyu satın alanlar 1 ay beklesin tavsiyem budur.
    Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.

4.  Alıntı Originally Posted by fener1907 Yazıyı Oku
    günlükçüler uzak dursun geleceği bilançoyu satın alanlar 1 ay beklesin tavsiyem budur.
    Blanço öncesi satma niyeti, burda iki günden öncede olanlar için yokturda ,tahta oynak olunca insan 2,70 den satsam şu kadar lot arttırıdım diyor.

Tıpkı gerel gibi. Bekle bekle ,ralliye başlasın ,tahta sahibide hemen doluşan ky ye yedirsin.

5.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    dostum seni de burada görmek güzel...senin durumun nedir acaba ?? aldın mı ? sattın mı ? tutuyor musun ?? senin beklentilerin neler acaba ??
    Selam bugün aldım. 56 57 den epeyce. Devre kesince satarım diyordum. Beklemeyi tercih ettim. Asuzu ve buradayım. Grafik çok hoş. Bekleteceğim

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app

6. aşağı yukarı aynı zamanda demisaş ta devre kesici yedi şimdi o fiyatın %10 yukarısında silvr %3 aşağısında

7.  Alıntı Originally Posted by steafan Yazıyı Oku
    Selam bugün aldım. 56 57 den epeyce. Devre kesince satarım diyordum. Beklemeyi tercih ettim. Asuzu ve buradayım. Grafik çok hoş. Bekleteceğim

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
    hayırlısı olsun dostum...umarım hep birlikte kazanırız...ben de senin gibi sermayeyi ikiye böldüm...birini silverlineye diğerini de gentaşa yükledim..bakalım nasibimizde neler olacak ??

8. Takası da çok hoşuma gitti. Yabancı işlemleri var. Aşagı yukarı hızlı hareketi dökme çabası olabilir.

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sayfa 252/948 İlkİlk ... 152202242250251252253254262302352752 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •