yukarıdan satmayı başaranlar bir almaya başlasın bakalım...onların alışı bakalım hisseyi nereye çıkaracak...umuyorum ki 2,70 civarlarından bir kapanış yapar...
yukarıdan satmayı başaranlar bir almaya başlasın bakalım...onların alışı bakalım hisseyi nereye çıkaracak...umuyorum ki 2,70 civarlarından bir kapanış yapar...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
günlükçüler uzak dursun geleceği bilançoyu satın alanlar 1 ay beklesin tavsiyem budur.
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.
Selam bugün aldım. 56 57 den epeyce. Devre kesince satarım diyordum. Beklemeyi tercih ettim. Asuzu ve buradayım. Grafik çok hoş. Bekleteceğim
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
aşağı yukarı aynı zamanda demisaş ta devre kesici yedi şimdi o fiyatın %10 yukarısında silvr %3 aşağısında
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Takası da çok hoşuma gitti. Yabancı işlemleri var. Aşagı yukarı hızlı hareketi dökme çabası olabilir.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yer İmleri