Ben yanlış anlamışım hocam, yukarıda yazdıklarım hükümsüzdür o vakit[emoji1]
Ben inceleyemedim henüz seyahatteyim, yarın öğleden sonra kısmetse bakacağım. Gönül isterki yapsın hareketini biz de bakmayalım [emoji1]
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Dayanamadım baktım valla, bağımsız bölüm sayılarına bakınca sadece Nurol Parkta geçen sene 1699 bu sene 765 adet için değerleme yapılmış. O kadar fark tam olarak satış fiyatına mı denk geliyor emin değilim sonuçta bir kısmını daha erken uygun fiyata satmışlardır illaki ama yine de hatırı sayılır bir tutar geleceğini düşünebiliriz. Nurol towarda 320 den 194 e düşmüş. Bu fark içinde tabi kiralamak için kendine ayırdıkları da vardır onlarda gelir tablosuna yansır, yok satış yaptılarsa hasılat olarak göreceğiz.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ben de satış hasılatının artmış olması gerektiğini düşünerek bugün için hareket bekledim ama spek efendi resmen süründürdü tahtayı. Bu sermayeyle bu hasılatlar ve artacağını düşündüğümüz kar çok alakasız ana sonuç ortada. Bildiğim kadarıyla 200.000.000 a sermaye artırımı hakkı da 2017 sonunda bitti. Ne oyunlar döndürecekler acaba??????
beyler selam,
bilanço son açıklanış tarihini bileniniz var mı?
Yarın hissenin yukarıya sert tepki vermesini bekliyorum çünkü iniş çıkışını tamamladı 4.90 görülebilir ytd
SM-G570F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri