Sayfa 342/450 İlkİlk ... 242292332340341342343344352392442 ... SonSon
Arama sonucu : 3595 madde; 2,729 - 2,736 arası.

Konu: ATLAS - Atlas Menkul Kıymetler Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1. kucuk yatırımcı burada 2-3 kademe ile ugrasa dursun galip efendi bu ve diger kendi hisselerinden kuuck yatırımcıdan carptıgı paralarla baska kucuk yatırımcının olmadıgı hisselerde at kosturuyor..bunu gunlerdir 97 den 1.07 ye 10 kademe zar zor getirmis 1.07 den gelene bosaltmıs malı...oyayoyu 1 gunde 1.03 ten 1.18 yaptı..ama ben galip aga ya 1.01 den aldıgım 70 000 lot oyayo yu 1.16-1.17 caktım .hayrını gorsun
    Kɑbul edilen bir yɑnlışlık, kɑzɑnılmış bir zɑferdir

2. 1.05 ten çıktım. Benim maliyet düşüktü. Aslinda trende gore 1.1x ten cikacaktim ama galiple ilgili haber yüzünden sabah erkenden vazgectim. Bu haberin etkisinin cok uzun surecegini sanmasam da risk almak istemedim kârdayken. Cok guzel trend icindeydi oysa. 1.02 altına inmemesi trendini bozmamasini sagladi. Kalan yatırımcılar icin yukselmesini temenni ederim. Sattım diye düşsün diyenlerden de igrenirim. Bol şans ky dostlar

Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by soresus Yazıyı Oku
    1.05 ten çıktım. Benim maliyet düşüktü. Aslinda trende gore 1.1x ten cikacaktim ama galiple ilgili haber yüzünden sabah erkenden vazgectim. Bu haberin etkisinin cok uzun surecegini sanmasam da risk almak istemedim kârdayken. Cok guzel trend icindeydi oysa. 1.02 altına inmemesi trendini bozmamasini sagladi. Kalan yatırımcılar icin yukselmesini temenni ederim. Sattım diye düşsün diyenlerden de igrenirim. Bol şans ky dostlar

Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    tskler ustad samimi aciklama boyle olur...benim hedef 1.5 o nedenle devam...cahil cuvelayi gormezden gel bol keseden salliyorlar, daha heryil sermaye artisi olmadigini bile bilmeyenler 1.07de mali satmis felan gibi gunluk tahta okumaktanda yoksunlar...ben boyle sallamaci cok gordum neyapalim gunun nesesi diyerek katlanacagiz...oysa ben daha yüzlü biri umudundaydim 60krsu ufuruk nedenlerle bekleyenin 1in ustunde yorum yapmaya yuzu kizarmaliydi...saglik olsun metro yatirimcisi gazdir alistik 😉
    ..asil konumuza gelelim, galibin davalar sisilesinin cogu ayrintida hallolmus gozukuyor, onanan dava tek ve o davayla ilgilide sanirim itiraz sureci baslayacak bu isin temyizi felan extrasi...uzun surec...diger yandan galip firariyken dahi beykozda a.h.l.da yerbildirimi yapan bir zat...yani bu dava surecleri daha cok su kaldiracak gibi...fakat olumlu gozlemim su galip ve metroyla ilgili son 3 olumsuz haberi son 1 haftadir bor sa gun dem si tesi gozmezden geliyor...malum son donemde kankaliklari var...yani olumsuz haber kullanma egiliminde degil gibi galip suan icin ! belliki hisse pazarlayacagi olumlu mansetler planliyor ve bu olumsuzluklarin ky. uzerinde caydirici olmasini istemiyor gibi...ha biri diyebilir ki iyide ne guzel panikletip mal toplamak isteyebilordi dava ile...demekki malin buyuk orani kendinde ve panikle assagi salinim cok olursa mal toplamadan ziyade kayip cok olabilir riskine girmedi...metroda 92ye kadar panigi kullanip kisa sure 96da konumunu devam etti, atlastada zaten 1.02 trend icin onemliydi bir onceki gunler dava haberini dusunerek hizli cikis yapmis olsa gerek, dar marjda hareket etmesi hala satis agirlikli olmadigi izlenimi doguruyor, volativiteyi acarsa ickillenmek gerek...son tahlilde spekulatif galip hissesi biz eldeki gercek verileri galip suprizini cepte tutarak degerlendirme gayretindeyiz...dun metroda ky.satislari karsilanmis bakalim bu gun niyet ne ? yasayip gorecegiz...muneccimlik bos bogazlarin isi bizden buladar...😉

4. ....98 alti kapanis kisa vadeli 85/1.07 trendini bozabilir...asagi flama olusturabilir...bakalim niyeti nedir...

5. noldu hani 102 altına gelmiyordu galip satmamamısmıs adamın senin gibi 1 tanemi hesabı var 1 hesaptan allır 5 hesaptan geri satar ..milyon lotluk hacimleri kucuk yatırımcımı yaptıda 107 den 98 indi ..bos bos bende 29. yılım borsoda ne dersek %90 tutar .bizide hisse nette forumda bilen biliyor .1 haftada 1 ustune atıp zar zor 107 olan hisse nasılda hepi topu 2 seansta 1 altına indi neyse alım hedfimiz belli nasıl olsa.
    Kɑbul edilen bir yɑnlışlık, kɑzɑnılmış bir zɑferdir

6. yazilani okuyabilmek bir kultur meselesi...biz cumlemizi riskleriyle birlikte yaziyoruzda okuyabilmek maharet ister...hoş daha sermaye arttirim araliklarindan bile bihaberken...vesselam gulup gecmek lazim...

7. bu hisseden medet uman kucuk yatırımcıya hayret ediyorum avtur avgyo gibi grup sirketleri hareket etmeden yukselmeyen onlar dustunmu onlardan daha cok dusen onlar cıkarken onların yarısı kadar bile cıkmayan bir hisse hicbir zaman kendi basına hareket etmez bagımsız hareket etmez alıp yurumez yukarılara ne bekliyorsunuzki boyle bir hisseden yılda 1 kere %20 yukselir onu da yakalayacaksınız da ohohhohhooo essek sudan gelince cok hareketli kazanclı hisseler varken boyle geberik hisseden ne beklenir anlamam

Sayfa 342/450 İlkİlk ... 242292332340341342343344352392442 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •