Alıntı Originally Posted by DEMLİKEYF Yazıyı Oku
Karpuz mevsimine şurda 4 ay kaldı maydanozda 1 lira benimkisi züğürt tesellisi sen istersen can erik fiyatını düşün istersen napolyon kiraz gentaş verzalit masa olamadıktan sonra mevsimin de hıyar olsa kaç yazar anzer balı olsa kaç.��ytd

GT-I9301Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ilk yazını görünce bayagı umutlanmıştım ,benim gibi bu hisseye inananlar var demiştim. Megerse gerçek başkaymış, demlikeyf abimde bu işe inanmıyormuş.
beni bu hisseden alıma iten şey 2015 de ki 202 milyon olan cirosunu 2016 da 252 milyona çıkarması. ayrıca 2015 de yüzde 10 olan kar marjının2016 da yüzde 21 e çıkartması, tabi 10 milyon olan karı da 17,5 milyona çıktı.Bu verilerden hareketle 2017 de ben 300 milyon ciro ve en az 25 milyon net kar bekliyorum.Tabi bu beklenti benim şahsımla ilgili ben ortagı oldugum hisseyle ilgili kar zarar hesapları yapabilirim. Bunu kimse yatırım tavsiyesi olarak algılamasın.Çunki bu hissenin karı arttıkça fiyatı düşebilir, zaten demlikeyf abim hıyar fiyatlarınıda gözden uzak tutmuyor, mevsiminde hıyar genelde bolve ucuzdur. Neyse sonumuz hayırlı olur İnşallah.