Artan

32,56 10 11:58
204,00 9.97 11:57
27,82 9.96 11:58
320,50 9.95 11:58
146,10 9.93 11:57
Artan Hisseler

Azalan

335,25 -10 11:58
146,70 -9.94 11:58
10,69 -9.94 11:58
79,30 -9.16 11:58
14,49 -6.46 11:58
Azalan Hisseler

İşlem

3.406.478.929,70 11:58
3.239.394.904,20 11:58
2.724.325.248,50 11:58
2.395.001.874,28 11:58
2.383.478.762,00 11:58
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 7713 madde; 1 - 8 arası.

Konu: KERVN Kervansaray Yatırım Holding A.Ş.

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by selamunaleykum Yazıyı Oku
    Zeynep tumer elbette yeni geldi yonetime , kardesinin kotu yonetiminden kaynaklanan sorunlari halletmeye calisiyor. Saygi duyuyoruz. Fakat daha oncede belirttim. Zeynep hanimda bilancolardan goruldugu uzere sirketten borc almis . Babasida , kardeside, eşide almis. Bu borclar 100 milyon tlye yaklasti belkide gecti faiziyle. Anca 15 milyon tl lik kismini odediler , kap haberlerinde okuduk. Lakin odediler mi ? Makbuz falan gormedik? Nasil odediler? Bilmiyoruz. O kadar hesaplar blokeliyken borclardan dolayi. Ama biz fesih davasini geri cektik. Kac ay oldu hala bi olumlu ciddi manada olumlu bi haber goremedik. Neymis? Personel alacaklari odenmis neymis vergiler odenmis neymis dogalgaz odenmis neymis elektrik odenmis vs vs. Ebe kardesim ebe kardesim ben hala anlayamadim. Sanki bunlari odemezse zaten calisanlar isi birakir, dogalgaz odemezse oteller nasil isinacak yemekler nasil pisecek? Ebe zeynep abla ebe zeynep abla sen bana areal bank borcu noldu onu acikls kapta. Sen bana guven varlik haciz koymus borcun var onu acikla , fidabank tan bahset. Yooooookkkk eger canlari is yapmak istemiyosa sunu bilsinler. Zeynepte kardeside coluk cocuk sahibi. Ben bu hissede yillardir surunuyorum. Oda anne...anlamasi lazim... ben cocugumun yuzune bakamiyorum. Ogretmenim 10 yillik birikimimi bu kagida yatirdim.... coluk cocugumun yuzune bakamiyorum. Arabami sattim. Esim le hergun kavga edip ayrilma noktasina geldim. Ben bu ketvansaray holdinge guvendim yatirim yaptim. Sucum bu. 7 guzelim oteli var dedim. Tekstil fabrikalari var dedim. Peki noldu? Gozaltina kadar dusurup, ocagimiza incir agaci diktiler. Tamam selim denen patronu gectim artik ama zeynep hanim mutlaka bu isi cozmeli. Zeynep haniminda bildigim kadar cocuklari var. Yahu maf ettiler beni. Oglum biz niye boyleyiz baba diyor? Herkesin iyi kotu bi arabasi evi var biz niye boyle yasiyoruz diyor. Zehir zikkim olsun ....baska bisey demiyorum..

PLK-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    resmen milletin hayatıyla oynuyorlar, ya bir çıksın sayın hanımefendi aylık masrafını bir yazsın çoluk çocuk ne yerler ne içerler, çocukların eğitim parası orda burda gezmeler, ss nin hayatı kendi özel harcamaları falan filan bir saysınlar görelim bakalım asgari maaşla çalışan bir yatırımcının haliyle aradaki farkı, yada emekliliğini buna yatırmış bir garibanın, yada bir emekçinin bütün varlığını ss nin oyunlarına kaptırdığını, bir insan kendisi için istediğini başkası içinde niyet etmiyorsa ondan hayr beklenemz zaten, yıllardır milleti ezmişler süründürmüşler üç kuruşa mahkum etmişler, bunun hesabı her yerde çıkar sorarlar, gram inançları varsa mahşer gününden korkar kul hakkı yemezler

2. bunlara acımayacaktık, devam edip şayet sonuç alabilseydik bugünden daha iyi olurdu, ne var ne yok sattır borçları öde, elbette kalan 35 kuruştan daha değerli olurdu, bakın martı grubuna , en iyi oteli kemerdedir, laranın çeyreği etmez, gerisini siz düşünün artık

3. Biz kervan yatırımcıları olarak şuan nasıl zor d urumdaysak ç olugumuz çocuğumuz nasil perişan sa allahta bizi bu hale düşürenler i perişan etsin zeynep tümer eski dönemin sorumlusu ben deilim demekle kurtulamazsınız ne yazıkki ozaman gecmeyecektiniz şirketin başına şuan bir eliniz yağda bir eliniz balda yaşıyorsunuz lüks konutlarinizda ama mahşer var bunu sakin unutmayın bu dünyada hesabımızı kapatamazsak mahşer de kapatiriz

4.  Alıntı Originally Posted by santai07 Yazıyı Oku
    yarın ne olur bilinmez ama geldiğimiz nokta şunu gösteriyor ki fesih davasından vazgeçilmemeliydi kim ne derse desin çünkü içinde bulunduğumuz durum itibariyle sayın iş kadını şirketin önünü açıp parasını kurtarmanın derdiyle davadan vazgeçen bu yatırımcılar için an itibariyle hiçbirşey yapmamıştır, görünen o, belki yarın yada takip eden günlerde mutlaka birşeyler değişir ama bunun ön adımlarının çoktan atılması piyasaya rahatlatıcı haberlerin verilmesi gerekirdi,
    benim kanaatim yapılan bütün görüşmelerin sonuçlandığı aşikardır ama her ne hikmetse bir kurnazlık içinde bulunulup bunlar yatırımcı ile pek paylaşılmıyor nedense, nedenseyi bilen varsa bir adım beri gelsin,mikrofonu İsmail başkana,Yalçın beye,Nail beylere bırakıyorum, ALKIŞ LÜTFENN,BRROOO ARKADAŞLAR
     Alıntı Originally Posted by santai07 Yazıyı Oku
    telefonda söylenmeyen çok şeyi ilk ağızdan duyduk, doğrudur çok karamsardım ama ilk ağızdan bazı reel şeyler duyunca karamsarlık biraz ortadan kalktı, yakın zamanda güzel şeyler olacak diye bekliyorum, kesinleşen bazı konular var ama bunlar paylaşılmıyor neden diye sorduk,sanki bir akıl onlara boşver paylaşma diyor yada karşı taraflara fazla koz vermek istemiyorlar, sorularımız vardı bazılarına net cevap aldık bazılarına şöyle böyle cevap aldık ama aldıklarımızın hisse fiyatına yansımadığını yansıtılmasınında şirketin elinde olduğunu söyledik, bunla ilgili tekrardan talebim olacak yazılı olarak bakalım faydasını görecekmiyiz, bazı arkadaşlar durumun ciddiyetini manevi maddi mevcut durumlarını zorlukları güzel bir dille ortaya koydular, eğer ss zihniyeti yoksa kendinde sanıyorum birşeyler yapacaktır, otellerin alıcısı çıkmayınca sevinç gözyaşı döktü, bizim için değil kendi malı ve geleceği için, demekki malları değerliymiş, burayı takip ediyorsa lütfen bilsinki bizimde malımız değerli,
    haklısınız ya hanımefendi kandırdı herkesi, yada o arkadaşlar kandırdı bizi ikisinden biri
    bunlara acımayacaktık, devam edip şayet sonuç alabilseydik bugünden daha iyi olurdu, ne var ne yok sattır borçları öde, elbette kalan 35 kuruştan daha değerli olurdu, bakın martı grubuna , en iyi oteli kemerdedir, laranın çeyreği etmez, gerisini siz düşünün artık
    bir karar verin . dün başka bugün başka yazmayın.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •