merhaba,
ALCTL,
Geçenler bi grafik çizip yorumlamıştık ama maalesef tekniğin çok çalıştığını düşünmüyorum. bunun sebepi de zaten hisse ni haberline bakarsanız ortaya çıkar. yüklü miktardaki alımlar. uzun vade için bakıyorsanız bilançosuna bakın derim iyi bi şekilde. bunun dışında bence bakılması gereken bir başka nokta yüklü alımlar yapan firmanın hangi amaçla yatırım düşünüp aldığıdır.
Cuma günü gün içinde en düşük 9,16 en yüksek 11,59 gördü. en düşükle en yüksek arasındaki marj farkı %26 civarı bana göre çok büyük bir marj gün içinde. yanlış hatırlamıyorsam da önce hisse gün içinde yükseldi sonra düştü sonra tekrar yükseldi. dikkat edilmesi gerektiği düşünüyorum. bu gibi kağıtlar taban da olabilir bir anda tavan da olabilir diye düşünüyorum. yinede grafik bakacak olursak, 60 dakikalık verilere göre kısa orta vade için 11,60 ı kırar ise 12,06 ve 14,37 bantlarına hareketler olabilir. destek olarak ilk etapta 10,26 gözüküyor. burayı kırması durumunda gevşeyebileceği noktaları işaretledim. RSI ve CCI 6 dakikalık grafikte sat sinyali vermiş gibi. kendi görüşümdür. YTD
![]()
Yer İmleri