Sayfa 29/964 İlkİlk ... 1927282930313979129529 ... SonSon
Arama sonucu : 7712 madde; 225 - 232 arası.

Konu: KERVN Kervansaray Yatırım Holding A.Ş.

1. Yani, sizin dediginiz gibi o olacak, olabilirler uzerinden degil... Hukuki olarak davamizi yurutuyoruz...

Sirketin ufak tefek 3-4 gm disinda satilani yok. Turkiye tarihinde ilk defa halka acik bir sirketin kotu yonetiminden ve yaptiklarindan dolayi fesih davasi acan ilk yatirimcilariz...

Sizin de burada oyle olsaydiboyle olurdu diyeceginize Turkiye borsasi icin emsal sayilacak bu davalari desteklemenizi beklerdim.

Gelelim 1 nci 2 nci ceza olayina. Kendi agzinizla bu sene daha birinci oldugunu yazmissiniz yani bir onceki yazdiginiz yanlisti. Ben onu duzelttim arkadaslar etkilenmesin diye...

Kottan cikmasininda bu %5 in umrunda olnadigini bu isin hukuki olarak halledecegimizi yazdim.

Siz caninizi sıkmayin hocam... Biz takip ve kontrolumuzu yapiyoruz. Sadece artik ky nin lehine bir seyler yazin.

Eger biz bu davalari kazanirsak borsada art niyetli cok kisiyi hukuki olarak engelleriz...

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...

2. Haaa fiyat olayina bir daha gelirsek 17 kurustanda batacak kottan atilacak dediginizde bir arkadas burada satmis. Ve finans finansci dedigimiz olay baslamis ve fiyat tekrardan 40 li kuruslara gelmisti. Ve size de veryansin etmisti...

Onun icin hocam bu tur yorumlariniz ky ye zarar verebilir. Oncelikle bilancoya baktiginizda gm lerin 400-500 milyon goruldugunu sadece lara otelin icradan degerlemesinin bu fiyatta oldugunu sizin gibi kurt bir borsaci gormustur diye dusunuyorum...

Sadece Lara otelin butun borclari kapatabilecegini yani alaxaklar dusuldugunde 500 milyon kadar bir borc hesaplamissinizdir galiba...

Hadi onu gectim hanlar, daireler geri kalan 6-7 dort ve bes yildizli oteller, fabrika binalari ve arsalari... Yapmayin hocam

Biz kottan atilinca ortaklik bitiyor mu??? Asil size gulmek lazim ky yi bu kadar hafife almayin...

Almayin ki bakin actiklari gk ve fesih davalarina ve kurumlara yazdiklari sikayetlere ve sonuclarina bakin...

Buyurun kottan atilsin... Neler oluyor beraber gorelim )

YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...

3. KAP *** KERVANSARAY YATIRIM HOLDİNG A.Ş. *** KERVN *** Özel Durum Açıklaması (Genel)

Bağlı ortaklığımız Melis Yapı Tic.ve San.A.Ş.'ne olan cari hesap borcumuzun
    diğer bağlı ortaklığımız SİS Sayılgan Dokuma Boya İplik San.ve Tic.A.Ş.
    paylarının %16,28'sinin devri ile kapatılması hk,

Özel Durum Açıklaması (Genel)
    Yapılan Açıklama Güncelleme mi? : Hayır (No)
    Yapılan Açıklama Düzeltme mi? : Hayır (No)
    Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi : -
    Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı? : Hayır (No)
    Bildirim İçeriği
    Açıklamalar
    Açıklama
    Yönetim Kurulumuzun yapmış olduğu toplantıda'Şirketimizin %99,20 oranında bağlı ortaklığı Melis Yapı Ticaret ve Sanayi
    A.Ş.'ne(Melis Yapı) olan 13.492.440,80 TL'lık cari hesap borcuna Melis Yapı tarafından işletilen faizin KDV yükünden
    kurtulmakve cari hesap borcunu kapatmak amacıyla diğer bir %99,90 oranında bağlı ortaklığımız SİS Sayılgan Dokuma Boya
    İplikSan.ve Tic.A.Ş.'nin (SİS Dokuma) sermayesinin %16,28'ine tekabül eden 11.740.000 adet SİS Dokuma payının 1 TL
    nominaldeğerli beher pay için 1,15 TL fiyattan devredilerek söz konusu cari hesap borcumuzun kapatılmasına karar
    verilmişolup söz konusu işlem gerçekleştirilmiştir. Bu işlem neticesinde Şirketimiz, Vergi Usul Kanunu'na göre tutulan
    kayıtlarında541.475 TL kar elde etmiştir.Sayın, Pay sahiplerimizin bilgisine sunulur.KERVANSARAY YATIRIM HOLDİNG A.Ş.

-KAP-

4. KAP *** KERVANSARAY YATIRIM HOLDİNG A.Ş. *** KERVN *** Haber ve Söylentilere İlişkin Açıklama

finansturk.com isimli internet sitesinde çıkan haber hakkında,

Haber veya Söylentilere İlişkin Açıklama
    Yapılan Açıklama Güncelleme mi? : Hayır (No)
    Yapılan Açıklama Düzeltme mi? : Hayır (No)
    Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi : -
    Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı? : Hayır (No)
    Bildirim İçeriği
    Açıklamalar
    Açıklama
    01.03.2017 tarihinde finansturk.com isimli internet sitesinde bir grup yatırımcı tarafından Şirketimiz aleyhine ve
    Şirketimizinfeshi talepli dava açıldığına ilişkin haber yer almakta olup konuya ilişkin tarafımıza henüz bir tebligat
    yapılmamıştır. Sayın, Pay sahiplerimizin bilgisine sunulur. KERVANSARAY YATIRIM HOLDİNG A.Ş.

-KAP-

Kap haberlerine ilişkin yorum yokmu hiç?

SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yazdıklarım hıcbır sekılde yatırım tavsıyesı degıldır. Tamamen saçmalamadır.
    Yatırım Tavsiyelerini sadece Yatırım Danışmanlığı Yetki Belgesine sahip olan kurumlardan alınız.

6.  Alıntı Originally Posted by frecell1998 Yazıyı Oku
    Haaa fiyat olayina bir daha gelirsek 17 kurustanda batacak kottan atilacak dediginizde bir arkadas burada satmis. Ve finans finansci dedigimiz olay baslamis ve fiyat tekrardan 40 li kuruslara gelmisti. Ve size de veryansin etmisti...

Onun icin hocam bu tur yorumlariniz ky ye zarar verebilir. Oncelikle bilancoya baktiginizda gm lerin 400-500 milyon goruldugunu sadece lara otelin icradan degerlemesinin bu fiyatta oldugunu sizin gibi kurt bir borsaci gormustur diye dusunuyorum...

Sadece Lara otelin butun borclari kapatabilecegini yani alaxaklar dusuldugunde 500 milyon kadar bir borc hesaplamissinizdir galiba...

Hadi onu gectim hanlar, daireler geri kalan 6-7 dort ve bes yildizli oteller, fabrika binalari ve arsalari... Yapmayin hocam

Biz kottan atilinca ortaklik bitiyor mu??? Asil size gulmek lazim ky yi bu kadar hafife almayin...

Almayin ki bakin actiklari gk ve fesih davalarina ve kurumlara yazdiklari sikayetlere ve sonuclarina bakin...

Buyurun kottan atilsin... Neler oluyor beraber gorelim )

helal abi sana

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

7. Sözde oteli aldılar bakalım. Neyse son gülen iyi güler beyler....
    http://www.finansturk.com/haber/bors...tildi/277.html

SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. SPK ya Rağmen Kervansaray Bodrum Oteli İcradan Satıldı
    SPK, Bodrum 2. İcra Müdürlüğü’nden açılacak olan dava sonuçlanıncaya dek ihalenin ertelenmesinin talep edilmesine karar verdi. Fakat bugün ihale SPK nın bu talebine rağmen gerçekleşti.
    Okunma Sayısı: 104
    Tarih: 21.03.2017 12:29
    SPK ya Rağmen Kervansaray Bodrum Oteli İcradan Satıldı

T.C. Bodrum 2. İcra Dairesi, Bodrum Torba'daki Kervansaray Bodrum Resort & Hotel'i tekrar satışa çıkarmıştı. SPK yı yazı yağmuruna tutan yatırımcılar. SBK Holding ile yapılan kira sözleşmesinin muvazaalı olduğunu iddaa etmişlerdi.

SPK geçen hafta yayınladığı bültende, Şirket malvarlığının SPKn’nin 21. maddesi kapsamında azaltılmasının engellenmesini teminen, SBK Holding A.Ş. ile Şirket arasında akdedilen kira sözleşmesinin muvazaalı olduğunun tespiti için dava açılmasına karar verdi. Ayrıca SPKn md. 92/(1)-(b) hükmü gereğince kira sözleşmesinin muvazaalı olduğunun tespiti için Kurulumuzca açılacak olan dava gerekçe gösterilerek, SPKn md. 92/1-(a) hükmü çerçevesinde, Bodrum 2. İcra Müdürlüğü’nden açılacak olan dava sonuçlanıncaya dek ihalenin ertelenmesinin talep edilmesine de karar verdi.

SPK KERVAN Yatırımcısının sesini duydu. Haberini buradan görebilirsiniz.

Tüm bu gelişmelere rağmen bugün saat 11 de ihale gerçekleştirildi. Yapılan şikayetlerin haklılığını gösterir şekilde gerçekleşen ihale sonucunda Otel değerinin çok altında MEGA varlık yönetim AŞ tarafından 47.150.975,77 TL bedel ile satın alındı.

SPK TAKAN YOK
    HUKUKU TINLAYAN
    ADALETİ SEVEN YOK
    GÜÇÜ GÜÇÜ YETENE

ADALET SADECE GARİBANLARA GEÇERLİ..
    BEN OLSAYDIM 100 YIL İÇERDE YATAR CEZAEVİNDEN KAFAMI ÇIKARTAMAZDIMMMMMMMM

YAŞASIN MUZ CUMHURİYETİ

Sayfa 29/964 İlkİlk ... 1927282930313979129529 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız