Sayfa 74/612 İlkİlk ... 2464727374757684124174574 ... SonSon
Arama sonucu : 4890 madde; 585 - 592 arası.

Konu: PETUN - Pınar Et ve Un

1.  Alıntı Originally Posted by Börsianer Yazıyı Oku
    F/K oranında büyümeyi baz alan bir yaklaşım varmış ben de yeni duydum. Bir şirketin her yıl ortalama % kaç büyüyeceği düşünülüyorsa F/K oranı ona eşit olurmuş. Yüksek F/K yüksek büyüme beklentisi demek. Petun ise satışlarını/karını çok yavaş artırabilen bir şirket. Piyasada biraz beklenti oluşsa 10 F/K hak eder bence.

Syg.
    ilgili konsepti yasar erdincin gecen aylardaki youtube paylasimlarinda bulabilirsiniz; aselsan ve bimin fiyatlarini bu acida karsilastiriyordu.
    saygılarımla

2. son zamanlarda duruşu çok güzel böyle devam...9,35 lerden fazla alamadım ama saglık olsun...borsada fırsatlar bitmez...sabırla temettüyü beklemeye devam...

Alıntı Originally Posted by konkasor34 Yazıyı Oku
    son zamanlarda duruşu çok güzel böyle devam...9,35 lerden fazla alamadım ama saglık olsun...borsada fırsatlar bitmez...sabırla temettüyü beklemeye devam...
    [emoji106]

[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. endeks bozmasa çok iyi gidiyordu...ama endeks boznca bozdu biraz hayırlısı olsun...sanırım bu sene kar iyi gelecek ve dolayısı ile temettü de iyi gelecek...sayın börsianer ve diger duayenler sizin görüşleriniz neler acaba...ne güzel hisse valla fzla kalabalık yok al-sat cı fazla yok hep uzun vade temettücü yatırımcılar...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    1,515
     Alıntı Originally Posted by konkasor34 Yazıyı Oku
    endeks bozmasa çok iyi gidiyordu...ama endeks boznca bozdu biraz hayırlısı olsun...sanırım bu sene kar iyi gelecek ve dolayısı ile temettü de iyi gelecek...sayın börsianer ve diger duayenler sizin görüşleriniz neler acaba...ne güzel hisse valla fzla kalabalık yok al-sat cı fazla yok hep uzun vade temettücü yatırımcılar...
    Hisse oldukça olumlu seyrediyor aslında, bu fiyatlarda yataya sarması normal gibi, sonuçta geçen yılda temettüye kadar 10,50 altına pek inmiyordu. 10,70 fiyattan temettü verirse 9,70 olup yine ucuzlayacak. Piyasa bilançoyu görüp de tatmin olmadan 11 lira üzerinde kalıcı olmaz diye düşünüyorum.

Syg.
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    1,515
    https://finans.haberler.com/599202-a...rum-raporlari/

EKONOMI BAKANLIGI`NIN BUGUNKU RESMI GAZETE`DE YAYIMLANAN `VERILEN
    YATIRIM TESVIK BELGELERI` LISTESINDE YER ALAN BILGILER SOYLE:

FIRMA ADI : PINAR ET
    YATIRIMIN CINSI : MODERNIZASYON
    ONGORULEN DESTEK UNSURLARI: KDV ISTISNASI, VERGI INDIRIMI ORANI 55%, YKO 20%,
    YATIRIMIN KAPASITESI : KESIMHANE(BUYUKBAS) 400 ADET/GUN,, KESIMHANE(KANATLI) 7200 ADET/GUN
    , ILERI ISLEM 37369000 KG/YIL
    SABIT YATIRIM (TL) : 19.800.000
    ITH.MAK.TEC.TUTARI (USD): 0
    ISTIHDAM (KISI) : 0
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

7. İnşallah temettüyü azaltmaz bu 19 milyon tl yatırım

Sayfa 74/612 İlkİlk ... 2464727374757684124174574 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız