Sayfa 288/652 İlkİlk ... 188238278286287288289290298338388 ... SonSon
Arama sonucu : 5209 madde; 2,297 - 2,304 arası.

Konu: GENTS - Gentaş Dekoratif Yüzeyler San. ve Tic. A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by dide Yazıyı Oku
    Sorma acaip bir analizcidir.Bizim oralara gelmez oldu utancından.
    Dostum borsa: kısmet ,cesaret,temel analiz,teknik analiz ,takas analizi gibi bir çok faktörün bileşkesinden oluşuyor...bunlardan birine sahip olmak kazanmak anlamına gelmiyor...biz ft nin iyi temel analizci olduğunu söylüyoruz ki topikte daha önce hiç değinilmeyen konulara dün değindi açıkçası ondan bir çok şey öğrendik biz ona teşekür ediyoruz...topiğimizi aydınlatıyor ve bilgi ve tecrübesini paylaşıyor bu bizim için yeterlidir...

bir de söylediği aksa sonuçta iyi çıkmıştır..bir kişinin iyi temelci olduğunu söylememiz için aldığı hissenin kat be kat çıkması gerekmez...kat be kat çıkmış hisselerden banvit ve kronta baktığımızda bu hisselerin geçmişte batık durumda olduğunu ve neredeyse kapanma tehlikesi yaşadıklarını görebiliyoruz...yani geçmişte çok büyük riskler içermiştir.....risk ve kar kardeştirler...temelciler benim bildiğim pek risk almak istemezler..geçmişte bu yüzden banvit 2 lerden 11 lere çıktığında almamıştım...şimdi banvit 2 lerde iken çok cesaretli ama cahil birisi o fiyatlardan almış ve daha sonra 20 lerden satmış ise o kişiye çok iyi temelcidir diyebilir miyiz ??? elbette diyemeyiz...

işte o yüzden de biz ft dostumuza kat be kat kazandığı için değer vermiyoruz...iyi bir temelcidir diye değer veriyoruz...benim bu topiklerdeki yazışlarım 10 yılı doldurdu...bu sürede tanıdığım en iyi temel analizcilerden birisi de ft dostumuzdur...

sizden ricam başka topikteki çekişmelerinizi buraya taşımayın...buranın ortamını bozmamanızı temenni ediyorum...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

Alıntı Originally Posted by dide Yazıyı Oku
    Aksa mı katlamış haha.3 senede endeka 2 ye katladı, thy 3 kattan fazla gitti.

sen daha dünkü çocuksun.....sen kumda oyna...

7 yıldan fazla süründürmüş mü???

3. ft dostum senden ricam arkadaşa cevap verme...karşılıklı cevaplar ile topik havası iyicene bozulur....aksada sana bir soru soruyorsa bence sen de orda cevap ver...en doğrusu budur...gerçi ben gereken cevabı verdim ama yine de tarafların biraz anlayışlı olmasını rica ediyorum...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

4. ft dostum sizce şirket artık doğru bilançolar yollar mı ?? hissenin çıkışı patronların lehine mi yoksa aleyhine mi ?? senin düşüncelerin nelerdir ?? gerçi şirketin performansına baktığımızda çok güzel büyüyor ama çeşitli baskılardan dolayı bu fiyata yansımıyor...umarım artık gelen bilançolar ile birlikte bu yansımalar olur...

Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    ft dostum sizce şirket artık doğru bilançolar yollar mı ?? Hissenin çıkışı patronların lehine mi yoksa aleyhine mi ?? Senin düşüncelerin nelerdir ?? Gerçi şirketin performansına baktığımızda çok güzel büyüyor ama çeşitli baskılardan dolayı bu fiyata yansımıyor...umarım artık gelen bilançolar ile birlikte bu yansımalar olur...
    ben baskının 6 ay kadar süreceğini tahmin ediyorum...o nedenle alımlarımı pasiften ve acele etmeden yapmaya karar verdim..genpaz daki gentaş hissenin yüzde 5 in altına düşmesi hatta sıfırlanması lazım...

Genpaz pazarlama şirketinden üretim şirketine geçiyor izlenimi var bende...gentaş hisselerini satarak yatırım yapıyor gibi...

Belki 1 yılda sürer...ne kadar uzun sürerse sürsün..er ya da geç gerçek değerine gelecek getirecekler...

6. genpazın satılacak daha milyon lotu var...piyasa hepsini nasıl karşılayacak...bu satışlar hisseyi göçertmez mi ???

Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    genpazın satılacak daha milyon lotu var...piyasa hepsini nasıl karşılayacak...bu satışlar hisseyi göçertmez mi ???
    piyasa ya satmıyorlar ki?...kendileri alıyor...fiyat ı bu nedenle baskılıyorlar...ne kadar baskılarlar ise o kadar düşükten alıyorlar...

Nisan-mayısta temettü alacaklar..kalanları da o zaman alacaklar diye düşünüyorum...

Keyifle okuyorum sayin keko ve sayin ft. 11bin lotla ben de beklemedeyim.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sayfa 288/652 İlkİlk ... 188238278286287288289290298338388 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •