Originally Posted by trader38 Eyvallah bana itibar değil para lazım tüm itibarlar senin olsun söylede patronuna kuralına göre oynasın ver hesap numaranıda yollayayım dolanma ayagımızın altında alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste
Originally Posted by servetgdr söylede patronuna kuralına göre oynasın ver hesap numaranıda yollayayım dolanma ayagımızın altında alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste Beni gulduruyon ya 100 tanemi var ben hesap gosterirsem bankami soydun dersin
Originally Posted by trader38 Beni gulduruyon ya 100 tanemi var ben hesap gosterirsem bankami soydun dersin sende güldürme beni soymuş olabilirsiniz sizden herşey beklenir patronun kottan atılır diye ödü bokuna karışıyodur şuan şikayet etmesinler diye alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste
Originally Posted by servetgdr sende güldürme beni soymuş olabilirsiniz sizden herşey beklenir patronun kottan atılır diye ödü bokuna karışıyodur şuan şikayet etmesinler diye alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste tamam sıkayet edelım hep beraber ortak yazı hazırlayın hep beraber gonderelım ben varım .bana 1 gırerse onlara 1000 gırer ben razıyım .
Eşleşmeler yine tavanda mi
Originally Posted by alical Eşleşmeler yine tavanda mi gecikmeli 32 şu an
Eşleneyim tavan yapsalarda biraz heyecan yapsak.. böylede hiç zevk-i çıkmıyor
Hata tavan kapatsada hafta sonu tartışacak mevzu çıksa
Forum Rules
Yer İmleri