Sayfa 287/948 İlkİlk ... 187237277285286287288289297337387787 ... SonSon
Arama sonucu : 7582 madde; 2,289 - 2,296 arası.

Konu: SILVR - Silverline Endüstri

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,049
     Alıntı Originally Posted by mastori Yazıyı Oku
    Sn.izci acaba ben bir şirketin hissedarı olsam ve bu sirket halka acik olsa, ortaklarımla bir sebepten anlasamasam ve malımı piyasada satmaya karar versem
    Borsada tanıdık dostlarım olsa veya para karşılığı benim için iyilik yapacak birileri olsa ve ben satış açıklamasını yaptıktan ve niyetimi belli ettikten sonra onların elindeki mali benim malimmis gibi satmalarini sonra benim Malım kayda girince düşüşten onlara geçeceğimi söylesem bunu benim için birileri yapar mı?

SM-N900 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Bence bu senaryonun gerçek olma şansı yok. Gerçek olsaydı, bu fiyatlardan bu işi yapmazdı. Başka bir şey var. Ama tahmininiz olan değil.
    " Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,049
    Sizin veya arkadaşlarımın başka olasılıkları varsa beraber 2. senaryoyu değerlendirelim.
    " Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre

3. Sn.izci tabiki düşük ihtimal sadece senaryo sayısını artırıp herkesin fikrini almak için yazdım. Teşekkürler. Ama benim hikayemin mal çıkıp çıkmama konusunda net bir şey var. O da su; 2 ay önce tam 550 bin mal 2.49 hareketinden sonra toplam fark takası na geçti. 2 hafta önce bu mal deltaya geçti 100 bini hariç. Sonra 1 hafta geçmedi hareket başladı. Ve yine bu konuya ilişkin satış haberi geldi. Herşey çok basit bile olabilir ama çözmemiz lazım

4.  Alıntı Originally Posted by izci Yazıyı Oku
    Sizin veya arkadaşlarımın başka olasılıkları varsa beraber 2. senaryoyu değerlendirelim.
    Atış serbestse;

Yönetim kurulundaki her karara itiraz ,her karara şerh koymuş ama etkili olamamış.

Hisselerini borsada işlem gören hale getirip tamamını elinde tutarak işlem gören hisse sayısının hatırı sayılı bir oranı olacağından , bu tip itirazları spk üzerinden yapıp ,yönetim kurullarına yatırmcı sıfatı ile katılıp kıllık yapmak istemiş ve hisse fiaytında baskı oluşturarak diğer 4 ortağı sıkıştırmak istemiş olabilir .

Kısaca içerden yapamadığını dışardan yapmak istiyor olabilir.

5.  Alıntı Originally Posted by mastori Yazıyı Oku
    Sn.izci tabiki düşük ihtimal sadece senaryo sayısını artırıp herkesin fikrini almak için yazdım. Teşekkürler. Ama benim hikayemin mal çıkıp çıkmama konusunda net bir şey var. O da su; 2 ay önce tam 550 bin mal 2.49 hareketinden sonra toplam fark takası na geçti. 2 hafta önce bu mal deltaya geçti 100 bini hariç. Sonra 1 hafta geçmedi hareket başladı. Ve yine bu konuya ilişkin satış haberi geldi. Herşey çok basit bile olabilir ama çözmemiz lazım

Sayın mastori 550 bin lot satıldığı na dair açıklama kapta yayınlanmış mıydı?

yatırım tavsiyesi değildir.

6. Evet 27 Mart 2017 de

7.  Alıntı Originally Posted by knox Yazıyı Oku
    Atış serbestse;

Yönetim kurulundaki her karara itiraz ,her karara şerh koymuş ama etkili olamamış.

Hisselerini borsada işlem gören hale getirip tamamını elinde tutarak işlem gören hisse sayısının hatırı sayılı bir oranı olacağından , bu tip itirazları spk üzerinden yapıp ,yönetim kurullarına yatırmcı sıfatı ile katılıp kıllık yapmak istemiş ve hisse fiaytında baskı oluşturarak diğer 4 ortağı sıkıştırmak istemiş olabilir .

Kısaca içerden yapamadığını dışardan yapmak istiyor olabilir.
    Ben de tam olarak bunu demek istedim

8.  Alıntı Originally Posted by anyoranza Yazıyı Oku
    10.929.626 TL 09/2017 net karı...
    2.575.000 TL 27 Aralıkta kestiği lisans faturası.. ( Bu brüt rakam)
    1,5-2 benim çeyreklik beklentim..

12 aylık toplamda 15 civarı gelebilir gibi geldi bana...
    şirket daha önce ocak bulaşık makinası ve buzdolabını kendi markasıyla piyasaya fason yaptırırken 1016 dan beri bu işi pazarlama şirketi kendisi piyasaya fason olarak yaptırıyor. tabiki silverline markasını kullandığı için de yaptırdıgı miktarlar baz alınarak silverline marka kullanım bedeli ödüyor. bu iş ne kadar böyle sürer bilemem. ancak silver adam gibi bir arçelik vestel olmak istiyorsa, ocak, bulaşık makinası ve buzdolabı hattı kurmak zorundadır. anlaşılan satış rakamlarının belli bir eşiği geçmesi bekleniyor.

Sayfa 287/948 İlkİlk ... 187237277285286287288289297337387787 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •