Sizin veya arkadaşlarımın başka olasılıkları varsa beraber 2. senaryoyu değerlendirelim.
" Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre
Sn.izci tabiki düşük ihtimal sadece senaryo sayısını artırıp herkesin fikrini almak için yazdım. Teşekkürler. Ama benim hikayemin mal çıkıp çıkmama konusunda net bir şey var. O da su; 2 ay önce tam 550 bin mal 2.49 hareketinden sonra toplam fark takası na geçti. 2 hafta önce bu mal deltaya geçti 100 bini hariç. Sonra 1 hafta geçmedi hareket başladı. Ve yine bu konuya ilişkin satış haberi geldi. Herşey çok basit bile olabilir ama çözmemiz lazım
SM-N900 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Atış serbestse;
Yönetim kurulundaki her karara itiraz ,her karara şerh koymuş ama etkili olamamış.
Hisselerini borsada işlem gören hale getirip tamamını elinde tutarak işlem gören hisse sayısının hatırı sayılı bir oranı olacağından , bu tip itirazları spk üzerinden yapıp ,yönetim kurullarına yatırmcı sıfatı ile katılıp kıllık yapmak istemiş ve hisse fiaytında baskı oluşturarak diğer 4 ortağı sıkıştırmak istemiş olabilir .
Kısaca içerden yapamadığını dışardan yapmak istiyor olabilir.
Evet 27 Mart 2017 de
Ben de tam olarak bunu demek istedim
şirket daha önce ocak bulaşık makinası ve buzdolabını kendi markasıyla piyasaya fason yaptırırken 1016 dan beri bu işi pazarlama şirketi kendisi piyasaya fason olarak yaptırıyor. tabiki silverline markasını kullandığı için de yaptırdıgı miktarlar baz alınarak silverline marka kullanım bedeli ödüyor. bu iş ne kadar böyle sürer bilemem. ancak silver adam gibi bir arçelik vestel olmak istiyorsa, ocak, bulaşık makinası ve buzdolabı hattı kurmak zorundadır. anlaşılan satış rakamlarının belli bir eşiği geçmesi bekleniyor.
Yer İmleri