Sayfa 117/964 İlkİlk ... 1767107115116117118119127167217617 ... SonSon
Arama sonucu : 7712 madde; 929 - 936 arası.

Konu: IPEKE - İpek Doğal Enerji

1.  Alıntı Originally Posted by Kazam Yazıyı Oku
    Teşekkürler
    rica ederim.

2. ben grafikleri ortaya koydum, diyeceğimi de dedim. kafamı karıştırmamak adına sustum.

3. Sali - Crs gunu 6,05-6,20 arasinda arrow dan %10 kap duyurusunu bekleyebiliriz.

4.  Alıntı Originally Posted by FKK Yazıyı Oku
    Sali - Crs gunu 6,05-6,20 arasinda arrow dan %10 kap duyurusunu bekleyebiliriz.
    Bu duyuru geldiğinde ne kadar yukselebilir, max min?

5. IPEK kız rampaya oturmuş....Hafif hafif yol alıyor...Takaslar, hacim ve esas önemli olan fiyat gayet güzel.Ana trendde bunları destekliyor.Aksi bir gelişme olmazsa trend devam edecek gibi duruyor.Kozaa'nın da yakında hareketleneceğini düşünüyorum.....Ne de olsa anca beraber kanca beraber....

6. Beklentisi bol bir hisse,bu aralar biraz fazla dillenmiş olması güzel değil.Takasları,yabancı girişi,para girişi mükemmel. Madencilik ile ilgili olanlar bu hissesini değerini daha iyi anlar.Kayyumdan çıkıp TMSF ye devrolması da güzel. Bence bu hisse diğer grup hisselerinden ayrışacaktır. 30 Nisan milat olacak,rakam vermek forum kurallarına göre yanlış ama ben daha yolu olduğunu düşünüyorum.Bir de hisse net IPEK sayfası çok rağbet görmüyor.Bu denli beklentisi olan hisseler de sayfalar 5 er 10 ar gidiyor bu güzel bir durum. Iyi pazarlar.

7.  Alıntı Originally Posted by denetmenengin Yazıyı Oku
    Beklentisi bol bir hisse,bu aralar biraz fazla dillenmiş olması güzel değil.Takasları,yabancı girişi,para girişi mükemmel. Madencilik ile ilgili olanlar bu hissesini değerini daha iyi anlar.Kayyumdan çıkıp TMSF ye devrolması da güzel. Bence bu hisse diğer grup hisselerinden ayrışacaktır. 30 Nisan milat olacak,rakam vermek forum kurallarına göre yanlış ama ben daha yolu olduğunu düşünüyorum.Bir de hisse net IPEK sayfası çok rağbet görmüyor.Bu denli beklentisi olan hisseler de sayfalar 5 er 10 ar gidiyor bu güzel bir durum. Iyi pazarlar.
    Evet katılıyorum.

.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Sayfa 117/964 İlkİlk ... 1767107115116117118119127167217617 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •