Alıntı Originally Posted by mehmet4335 Yazıyı Oku
düşük sermayeye sahip olupta cıkmayan bir bu kaldı bu hisse borsa tarihine gececek kimse bu hisseyle aşık atamaz gene söylüyorum bu lanet hisseyi .....yın bakın cimbeton o da gitti yolun başında inşallah dahada gider cünkü hakkı bir bu hisse gitmez nedenmi yüzlerce defa yazdım bu hissede kul hakkı var 30 senedir kazanamayan yatırımcıların hakkı var otuz sene öncede bu yatırımcılar vardı hayır bu yönetim vardı masanın altında dügmeleri var hisse az bucuk başını kaldırsı hemen yönetim düğmeye basıyor almayın uzak durun bu lanetten kapa haber düşmeden almayın diyordum defalarca ama şimdi diyorum kapa haber düşsede almayın bu laneti birleşsede almayın arsayı satsada almayın masanın altında dügme oldukca kimseye kuruş kaptırmaz ancak alım esnasında yüzde 10. yüzde 15 bulan alıp satsın anında aynı gün veya ertesi gün eksiye gecer herkes ispatını gördü eeeeee ne zaman alacagız ne zaman elimizde tutacagız derseniz hisse ne zaman satılıga cıkarsa o zaman alın derim ama o da ancak balık havaya cıkınca olur beyazın 250.000 tly gidecegine inanın bu lanetin cıkacagına inanmayın her gün yeni yeni acemi borsacılar geliyor sakın bulaşmayın bu adamlara derim.ytd.
balik kavaga cikmamis ama
derim agaca cikmis...

siz.... biz.... istemesekte gidecek....!

IMG_20180114_111737.jpg