Sayfa 275/460 İlkİlk ... 175225265273274275276277285325375 ... SonSon
Arama sonucu : 3676 madde; 2,193 - 2,200 arası.

Konu: MRGYO - Martı GYO A.Ş.

1. Allah sabır versin hepinize, bu galip her piclik var bunda.

2. Amaçsız dusuyor...sadece birileri batırmak istedi..sirket batmadıysa tabi.. y.t.d..

3. Forum kalabalıkmı cepten görünmüyor

4. Bu başlığı şu anda 71 kişi okumaktadır. (12 üye ve 59 ziyaretçi)

5.  Alıntı Originally Posted by tiger Yazıyı Oku
    Forum kalabalıkmı cepten görünmüyor
    Mynetteki kalabalık yeter biraz yukarı kaldırıp yeni avlari da alıp cup tabana.ytd

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Kuzey Ege - İstanbul
    Gönderi
    14,185
    30 kuruşluk kağıdı 2 lira üstünde alıp hala kar etmeyi düşünenlere allah sabır versin.
    0,32-0,35 lerde batık diye almayanlar nasıl olursa 2 lira üstünde bu kağıdı alır.

destek olur mu bilmem ama 1,04 ve boşluktaki 0,80-0,87 aralığı göz önünde bulundurulmalı...

Dünyada en zor şey kırılan bir kalbi onarmaktır...

7. Mal bugün biter bitmesine de yarın brüt takasa alınacağı için yine tepki yükselişi olmaz. Alanlar acaba neyi hesap ediyordur.ytd

8.  Alıntı Originally Posted by speksavar06 Yazıyı Oku
    % 14 ü geçince akıllarına geldi hele şükür. Ben zarardan kar yaptığıma sevinmiyorum bunca garibanın bir vatan haini tarafından gaspedildiğine üzülüyorum. Gerçekten içim cız ediyor. Yazık günah. Ytd
     Alıntı Originally Posted by tiger Yazıyı Oku
    Adamlar elindeki malı bitirdikten sonra gelse neye yarar
    Tabi gelirse ama bence gelmez gibi seansın bitmesine çok var bu kadar erken tabana yaklaşması neye işaret acaba çözemedim,ya kimse hisseden kaçmasın diye hızlı verdi yada tekrar toplama rakamlarına geldi bakalım nolacak almadım ama izliyorum
    hocam yalnış anlamayın ama devre kesicinin ne olduğunu nasıl işlediğini bile bilmeden böyle bir kağıda kimin aklı ile girdiniz

zararınız az ise biran önce kendinizi kurtarmaya bakın ha eylenmelik ufak rakamlarla giriyorsanız galip ağa iyi bir öğretmendir..
    borsada para geçer çakıl taşı değil, kimse tanımadığı kişilerin dedikleriyle al sat tut kararı vermesin ...
    yaptığım tüm tahmin ve yorumlar kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir

Sayfa 275/460 İlkİlk ... 175225265273274275276277285325375 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •