Alıntı Originally Posted by Uhacettepe79 Yazıyı Oku
Şirketi arayaniniz var mı? Ben aradım öğle paydosundalarmis!!!!

14 den sonra tekrar arayın dediler...
Yatırım ilişkileri sorumlusu ile görüşeceğim.

Sormami istediğiniz sorular varsa sorayım...

Hatta siz de ararsanız iyi olur...

Her getirdikleri Yatırımcı İlişkileri Sorumlusuna ezberletiyorlar bir metin ve onlarda kurulu saat gibi arayan herkese aynı şeyleri tekrarlıyor. Sonra aldıkları ahlar, bedduâlar o mevkiye getirilen kişiye ağır gelince ya istifa ediyor gidiyor yada görevden alınıyor yerine yeni bir metin okuyucu getiriliyor.
Dolayısıyla sorularımızı çok sorduk ama duvara çarpıp gelmesinden farksızdı. Bu forumda bile onlardan duyduğumuzdan daha fazla bilgi bulabiliriz.
10 Yıl vade 2 Yıl ödemesiz.
2 Yılın bitmesine bişey kalmadı. Bu KARAPAZ'lardan hiç bir cacık olmaz. Dini duygularla insanları sömürenlerin kul hakkından, aldığı beddualardan korkarak vicdan yapar düşüncesinde olmak maalesef ki ahmakça. Bu geminin içinde çok uzun bir süredir yer alıyorum. Bugüne kadar gördüğüm şey en kral haber bile gelse (başka hisseye gelse bundaki KAP haberleri en az 10 tavan yapardı) bizim Karapaz eksi de kapatıyor.
Halka açıklık oranı ve hisse geri alımı benim için umut olan ışık. Ama ne patronun nede speek denen adamın burdaki kimse umrunda değil. Kafasında bir yol haritası ver ve sabırlaa bekliyor. Neticede BDDK ve SPK'da bunları bağımsızca denetleyip yaptıklar allengerli olayları sorgulayabilecek cesareti olan bir baba yiğit bulunmuyor.
Hakkımızda hayırlısı olsun. Artık kâr etmeyi bırakalım verdiğimizi geri versin de bu kan emicilerden kurtulalım modundayız.

Yatırıım Tavsiyesi Değildir! Tavsiye yapacak olan da bu ismi gibi olmayan KARAPAZ'a tavsiye etmez zaten!