LG-H635 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yukarıdaki veriye göre Deutche+CITI %14,57 olmuş... CITI son 3 ayda 0'dan 636438'e gelmiş.. Aynı dönemde doçe'de de 224715 artış var...
Yabancı takası ciddi oranda agresif olmadan artıyor. Tahtanın sığlığı düşünülürse bu yavaşlık normal. Bulsa alacak elin oğlu anlaşılan...
Bugün piyasaya -%5 mal olsada, yabancı yatırımcı alışı yatırım bakış açısından memnun etsede, genede şunu demeden geçemeyeceğim;
KAHROLSUN AMERİKA YAŞASıN TÜRKİYE!
Yabancı oranı: 15.01.2018 Pazartesi (dün) : 14.33, 16.01.2018 Salı (bugün) : 14.41
" Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre
yabancılar toplasın bakalım...gelecek görüyorlar ki topluyorlar...şirket hem yeni yapılanma hem de bu yapılanma ile gelen büyük hedefler peşinde...özelikle silverline show romlar kurduklarından beridir satışları çok iyi olmuş...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
krizler ve kötü endekseler toplama için oldukça müsait günlerdir...bu tür zamanlarda inanmayıp satan çok oluyor...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Yer İmleri