Sayfa 308/948 İlkİlk ... 208258298306307308309310318358408808 ... SonSon
Arama sonucu : 7582 madde; 2,457 - 2,464 arası.

Konu: SILVR - Silverline Endüstri

1.  Alıntı Originally Posted by akrep4401 Yazıyı Oku
    aksgy inanılmaz yabancı artımı var ama hala kopmadı ateks ve bundada aynı durum sabredip beklemek lazım 2,35 ek alım yapıldı keko bu çok bekletecek gibi görünüyor bizi
    sıkıntı yok dostum benim de maliyet 2,42 ve hala hiç dokunmuş değilim...sabretmek lazım dostum...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2. kront ve sasa geçmişte nasıl ki bilançolarını düzeltikten sonra çıkmaya başladı iseler bence silverline de öyle yapacak...silverline sabır etmek lazım...yabancı oranı da artıyor bu filmin sonu güzel olacak....şirket yeni atılımlar ile yeni yapılanmalara girişiyor...bu işlerin meyveleri yenilecektir...düşük sermaye yapısı olası alış iştahında hissenin güzel çıkmasını sağlıyor...sabır etmeye devam dostlar..en azından benim fikrim budur...ayrı düşüneceklere de saygım var...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

3. banada cok bekletır gibi geliyor ondan sordum izci üstada ama bellıde olmaz tabii

4. yabancı konusunda tekrar uyarayım kayıtlara girsin sn. silver can grubu.
    Bu citi geçen 1 sene içerisinde 3-4 kere yüksek takas miktarlarına ulaşıp malları hep boca etti. Sistemde yabancı alışı gibi gösterdiler fakat reelde yaşadık ne olduğunu. Hatta en yüksek 1.1 milyon lota ulaşmıştı, şu an 700 küsur en son gördüğüm.
    Ama bir gün gerçek yabancı takasında göreceğimizi düşünüyorum. ytd

5. Kağıt son 1 yıldır %20-25 hızlı hareketle yeni girenleri maliyetlendirdi. Sonra 2 ay düzeltme sürecine girip kalanlara maliyetleri üzerinden tekrar %20 kazanma şansı verdi. Değerlendiremeyenler için maliyet fiyatı dip olup bir 2 ay daha beklediler. Demem o ki al-sat fırsatının bitmeyeceği bir tahta silvr. Bunu yüksek oranda malla yapmak zor, çünkü yukarı zıpladığında tahta ortalama 20 bin alış satış miktarları ile doluyor. ytd

Alıntı Originally Posted by mastori Yazıyı Oku
    yabancı konusunda tekrar uyarayım kayıtlara girsin sn. silver can grubu.
    Bu citi geçen 1 sene içerisinde 3-4 kere yüksek takas miktarlarına ulaşıp malları hep boca etti. Sistemde yabancı alışı gibi gösterdiler fakat reelde yaşadık ne olduğunu. Hatta en yüksek 1.1 milyon lota ulaşmıştı, şu an 700 küsur en son gördüğüm.
    Ama bir gün gerçek yabancı takasında göreceğimizi düşünüyorum. ytd
    deutsche bank yabancı takasındaki 1.450.000 lot hakkında bir fikriniz var mı acaba sn. mastori? teşekkürler

Sayfa 308/948 İlkİlk ... 208258298306307308309310318358408808 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •