Sayfa 175/245 İlkİlk ... 75125165173174175176177185225 ... SonSon
Arama sonucu : 1953 madde; 1,393 - 1,400 arası.

Konu: KRGYO - Körfez GYO A.Ş.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
     Alıntı Originally Posted by yav_tan Yazıyı Oku
    Hakkında hayırlısı olsun sağlık daha önemli işbank sensin galiba kulağını çınlatmayım
    Herşeyin hayırlısı olsun ben unuttum 1 yıl daha sermaye artırımları olana kadar bekleyeceğim ytd
    tahtada nerdeyse hiç dogru durust ky yok gibi. olanlarda kaciyor.

bizde bir guvenip pozisyon acamadik yahu. yine 1.70 ve ustunde tutunmasini ve guclenmesini beklemekte fayda var sanirim.

8-10 kademe yukardan olsun saglam olsun bari 😊 bilmedigimiz tahta. ama baya ilgi cekici

# yatırım tavsiyesi değildir #

2. Bu ne mal bir hisseymiş...demelik 1.66 dan almıştım. Denedim yani

3.  Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku

bana gore

stoklar : 1.613.000
    yatirim amacli g.menkul: 127.000.000

olmak uzere toplam 128.600.000 gibi bir rakam olmali oysa 9 aylikta 79.000.000 gibi bir rakam gozukuyor. arada 50 milyon TL bir fark var.

burasi muamma buraya bakmak lazim.

benim fikrim dogru ise buraya deli kar gelmesi lazim??? ama, ama, ama !!!!

Bu bilançonun tamamını paylaşırsanız analiz edebilirim.Kimse malını zararına vermesin veren yerine koysun en azından 2017 bilançosunu görelim bu kağıdın 2.60 olması bir hafta sürmez sabr ya sabr selamlar
    Burada yapmış olduğum yorumlar ve görüşler beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir.@erbeyim63

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
     Alıntı Originally Posted by Helde Yazıyı Oku
    Bu bilançonun tamamını paylaşırsanız analiz edebilirim.Kimse malını zararına vermesin veren yerine koysun en azından 2017 bilançosunu görelim bu kağıdın 2.60 olması bir hafta sürmez sabr ya sabr selamlar
    bilançonun tamami derken sn. helde ?

bu analiz benim kendime yaptigim bir arastirma . 2014-15-16-17 yillarini kapsayan tum finansal raporlari bir goZden gecirmistim, yatirim yapmadan once bir fikrim olsun diye 😊

ama burada ilgi ceken nokta sirketin duran varliklar kalemindeki tum g.menkuller ilginc bicimde stoklarda duruyor. ve neye gore rakamlari degerlediklerini anlamak zor !

cunku gercek ekspertiz degerlerinin cok altinda bilancoda gozukuyor. bu da sirketin hem defter degerini azaltiyor hemde karini azaltiyor.

hadi kilyos arsasinin stokta olmasini anlarim atil arsa. herhangi bir proje yok bu sebeple maliyet degerinden gozukmesi normal.

ancak horizon ve gure projesi satisi yapiliyor. bu sebeple elde kalan unitelerin yil sonu itibari ile ekspertiz degeri ne ise ondan yazilmasi lazim. yoksa neyin ekspertizini yapiyorlar. kesinlikle proje asamasinda olup satista olan ve elde mevcut olan uniteler ekspertiz degeri ne ise o deger ile bilancoda olmali.

bu boyle olursa defter degeri 2017 sonu itibari ile 50 milyon TL fazla olmali. ki bu da degerleme kari (vergiye dahil olmayan) olarak gosterilmeli. ki bu durumda deli kar gelir. buranin fk si 2.5-3 falan olur.

bu durum biraz muallak buna bir bakilmali hatta spk ya sorulmali. muhasebelestirmede dogru olmayan bir seyler var mi diye ? zaman olmadi bimerden yazamadim ama 1-2 gune soracagim.

bakalim

5.  Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku
    bilançonun tamami derken sn. helde ?

bu analiz benim kendime yaptigim bir arastirma . 2014-15-16-17 yillarini kapsayan tum finansal raporlari bir goZden gecirmistim, yatirim yapmadan once bir fikrim olsun diye 😊

ama burada ilgi ceken nokta sirketin duran varliklar kalemindeki tum g.menkuller ilginc bicimde stoklarda duruyor. ve neye gore rakamlari degerlediklerini anlamak zor !

cunku gercek ekspertiz degerlerinin cok altinda bilancoda gozukuyor. bu da sirketin hem defter degerini azaltiyor hemde karini azaltiyor.

hadi kilyos arsasinin stokta olmasini anlarim atil arsa. herhangi bir proje yok bu sebeple maliyet degerinden gozukmesi normal.

ancak horizon ve gure projesi satisi yapiliyor. bu sebeple elde kalan unitelerin yil sonu itibari ile ekspertiz degeri ne ise ondan yazilmasi lazim. yoksa neyin ekspertizini yapiyorlar. kesinlikle proje asamasinda olup satista olan ve elde mevcut olan uniteler ekspertiz degeri ne ise o deger ile bilancoda olmali.

bu boyle olursa defter degeri 2017 sonu itibari ile 50 milyon TL fazla olmali. ki bu da degerleme kari (vergiye dahil olmayan) olarak gosterilmeli. ki bu durumda deli kar gelir. buranin fk si 2.5-3 falan olur.

bu durum biraz muallak buna bir bakilmali hatta spk ya sorulmali. muhasebelestirmede dogru olmayan bir seyler var mi diye ? zaman olmadi bimerden yazamadim ama 1-2 gune soracagim.

bakalim

Yeniden değerleme satış yapılmadığı sürece bilanço da kar olarak görünmüyormuş bir mali müşavir arkadaşım dedi
    Ama aktif artışı olarak yansıyormuş ytd

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
     Alıntı Originally Posted by yav_tan Yazıyı Oku
    Yeniden değerleme satış yapılmadığı sürece bilanço da kar olarak görünmüyormuş bir mali müşavir arkadaşım dedi
    Ama aktif artışı olarak yansıyormuş ytd
    sn. yav tan bende tam olarak onu ifade ediyorum. aktif artisi yok.

yeniden degerlemesi yapilan horizon ve gurenin aktif icinde +50 milyon TL daha bir buyumeye yol acmasi gerekiyor.

7. [QUOTE=hayek;1562376]sn. yav tan bende tam olarak onu ifade ediyorum. aktif artisi yok.

yeniden degerlemesi yapilan horizon ve gurenin aktif icinde +50 milyon TL daha bir buyumeye yol acmasi gerekiyor.

Sn Hayek bu 12 aylık bilançoda dikkat edelim buna ona göre gerekli başvuruları yaparız .ytd

8. Satışa hazır gayrimenkullerin takip edildiği hesap stok tur bildiğim kadarıyla.

HUAWEI MT7-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ***Şahsi görüşlerim beni bağlar. Yatırım tavsiyesi olarak algılamayın ,zarar edebilirsiniz.

Sayfa 175/245 İlkİlk ... 75125165173174175176177185225 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •