burdaki bazı arkadaşlar ki samimiyetlerinden asla şüphe etmiyorum..hep geçmişden örnekler veriyorlar kazanma olasılığı için..geçmiş de azami 2 yıl önceki veriler..yani btc bir yana bırakırsak bütün alt üst coin ve tokenlerin fiyatlarının dibin dibi seviyelerinde olduğu ve halkın bunda bende dahilim ve simitçilerin ilgisinin olmadığı seviyeler..bütün projelerin ve iplerin ellerinde olan adamlar pump gruplarıyle proje fiyatlarını olabildiğine şişirdiler..kazanan olmadımı beni buraya çeken rippel cı arkadaşım gibi oldu tabi...o arkadaşım dediğim gibi rippelı 0,006 cent fiyatından alıp 2,80 dolarlardan sattı..eh bizde tuzluğu alıp koştuk..burda benim aşırı mizahi sivri yazılarıma bakıpta kimseye çemkirdiğim sanılmasın...kimse tabanca dayamadı tamahın insiyaki ile geldim..(sözlüğe bakın)..bazı arkadaşların dediği gibi bu piyasa yeni bir devrim yaratabilirmi..olabilir..ama bu olasılık kasanın yani gücün ve merkezin her zaman kazanacağı gerçeğini değiştirmez..15 20 günde edindiğim tecrübe bu..adamın serveti 150 milyon dolar mc fee denen ******** hala işi gücü alavere dalavere..sanki proje diye sundukları garabetlerin sahipleri farklımıki..niye geldin diye soracaklara ben sado mazoyum yıllarca imkb de olunca bünye evrildi...

yazmamı istemiyorsanız yazmam mk..çokda tın...

ahahahhahahahahah