Sayfa 318/948 İlkİlk ... 218268308316317318319320328368418818 ... SonSon
Arama sonucu : 7582 madde; 2,537 - 2,544 arası.

Konu: SILVR - Silverline Endüstri

1. Sn mastori elinize sağlık çok faydalı bir yorum

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    ''Fikirlerim beni bağlar alacağınız hisseyi okuyup, araştırıp alın. Ben asla alın veya satın demiyorum''

2. 2.35 maliyetle aranızdayım arkadaşlar hızlı bir hareket beklemiyorum , hızlı olursa istemem demem, şimdilik hiç bekletmiyor alış yazana istediği kadar malı hiiiç esirgemiyor...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,049
     Alıntı Originally Posted by FREES123 Yazıyı Oku
    sayın İzci,

yukarıdaki tabloya göre size bir sorum olacak 4. dönem karları hep 3. dönem karlarından düşük gelmiş son yıllarda.

yine aynı durum olma olasılığı varmıdır sizce. bu olasılık beni biraz korkutuyor açıkçası.

(not 2016 4. dönem de de düşmüş kar ama 13 şubatta bilanco açıklanmış %50 prim yapmış 1,15 lerden 1,80 lere gitmiş) hisseyi yeterince tanımıyorum sizin görüşünüz nedir?

selamlar...
    Evet, güzel bir çalışma yapmışsınız. Fakat biz zaten kar beklentimizi yıllık ta: 15 Milyon TL olarak geleceğini düşünmekle, esnekliği de koymuş olduk. çünkü en son 1 çeyreklik kar 6 Milyon TL yazmışken, biz bu çeyreklikte 4 Milyon TL kar yapar hesabına gittik.

Endişenizi anlıyorum, fakat Mastori üstadın dediği gibi, silver eski silver değil. 2017 bilançolarına tek tek baktığımız zaman, ciroda ve kar da, muhteşem bir artış söz konusu.
    " Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre

4.  Alıntı Originally Posted by kitapci0 Yazıyı Oku
    2.35 maliyetle aranızdayım arkadaşlar hızlı bir hareket beklemiyorum , hızlı olursa istemem demem, şimdilik hiç bekletmiyor alış yazana istediği kadar malı hiiiç esirgemiyor...
    dostum cesaretine hayran kaldım...adam yeni yeni satışlarına başladı...korkmuyor musun...

bizim ki ölen eşek kurttan korkmaz hesabıdır...zaten maliyet yukarıdadır...istediği kadar aşağı çeksin ...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,049
     Alıntı Originally Posted by kitapci0 Yazıyı Oku
    2.35 maliyetle aranızdayım arkadaşlar hızlı bir hareket beklemiyorum , hızlı olursa istemem demem, şimdilik hiç bekletmiyor alış yazana istediği kadar malı hiiiç esirgemiyor...
    Valla abi renk kattın topiğimize, hayırlı olsun. İnşallah arkadaşlarımla birlikte çok para kazanırsınız.
    " Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,049
    Size bir şey söyleyeyim mi, derimod 10 liranın üzerinde durdukça, biz açık ara bedava durumdayız. Başka alınabilecek bir hisse yok.

7. arkadaşlar silverline son iki yıldır en yüksek ciroyu son çeyrekte yapmış...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

8.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    dostum cesaretine hayran kaldım...adam yeni yeni satışlarına başladı...korkmuyor musun...

bizim ki ölen eşek kurttan korkmaz hesabıdır...zaten maliyet yukarıdadır...istediği kadar aşağı çeksin ...
    iki yanlış bir doğru etmez dostum niyetim anele de kazanıp buraya gelmekti,1 yıla yakın hiç işlem yapmadım, hani sizce ben çooook iyi temelciyim ya o ben hdfgs nin bilançoyu incelemeden sabah sabah karı görünce atladım , tabii kucağımızda nur topu gibi , hdfgs miz oldu derken aneleyi sattım,bilançoya baktığımdada üç kağıttan başka birşey göremedim kol kesip , çaresizlikten gelecekte almayı düşündüğüm hisseyi şimdi aldım , hayırlısı diyeyim , bir sene de bir işlem % 13 zarar iyimi ?????

o dediğiniz deyim benim içinde geçerli

SİZİN KLMASANDA YAKALANDIĞINIZ GİBİ,

Sayfa 318/948 İlkİlk ... 218268308316317318319320328368418818 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •