Sn mastori elinize sağlık çok faydalı bir yorum
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sn mastori elinize sağlık çok faydalı bir yorum
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
''Fikirlerim beni bağlar alacağınız hisseyi okuyup, araştırıp alın. Ben asla alın veya satın demiyorum''
2.35 maliyetle aranızdayım arkadaşlar hızlı bir hareket beklemiyorum , hızlı olursa istemem demem, şimdilik hiç bekletmiyor alış yazana istediği kadar malı hiiiç esirgemiyor...
Evet, güzel bir çalışma yapmışsınız. Fakat biz zaten kar beklentimizi yıllık ta: 15 Milyon TL olarak geleceğini düşünmekle, esnekliği de koymuş olduk. çünkü en son 1 çeyreklik kar 6 Milyon TL yazmışken, biz bu çeyreklikte 4 Milyon TL kar yapar hesabına gittik.
Endişenizi anlıyorum, fakat Mastori üstadın dediği gibi, silver eski silver değil. 2017 bilançolarına tek tek baktığımız zaman, ciroda ve kar da, muhteşem bir artış söz konusu.
" Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Size bir şey söyleyeyim mi, derimod 10 liranın üzerinde durdukça, biz açık ara bedava durumdayız. Başka alınabilecek bir hisse yok.
" Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre
arkadaşlar silverline son iki yıldır en yüksek ciroyu son çeyrekte yapmış...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
iki yanlış bir doğru etmez dostum niyetim anele de kazanıp buraya gelmekti,1 yıla yakın hiç işlem yapmadım, hani sizce ben çooook iyi temelciyim ya o ben hdfgs nin bilançoyu incelemeden sabah sabah karı görünce atladım , tabii kucağımızda nur topu gibi , hdfgs miz oldu derken aneleyi sattım,bilançoya baktığımdada üç kağıttan başka birşey göremedim kol kesip , çaresizlikten gelecekte almayı düşündüğüm hisseyi şimdi aldım , hayırlısı diyeyim , bir sene de bir işlem % 13 zarar iyimi ?????
o dediğiniz deyim benim içinde geçerli![]()
SİZİN KLMASANDA YAKALANDIĞINIZ GİBİ,![]()
Yer İmleri