Sn mastori elinize saðlýk çok faydalý bir yorum
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Sn mastori elinize saðlýk çok faydalý bir yorum
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
''Fikirlerim beni baðlar alacaðýnýz hisseyi okuyup, araþtýrýp alýn. Ben asla alýn veya satýn demiyorum''
2.35 maliyetle aranýzdayým arkadaþlar hýzlý bir hareket beklemiyorum , hýzlý olursa istemem demem, þimdilik hiç bekletmiyor alýþ yazana istediði kadar malý hiiiç esirgemiyor...
Evet, güzel bir çalýþma yapmýþsýnýz. Fakat biz zaten kar beklentimizi yýllýk ta: 15 Milyon TL olarak geleceðini düþünmekle, esnekliði de koymuþ olduk. çünkü en son 1 çeyreklik kar 6 Milyon TL yazmýþken, biz bu çeyreklikte 4 Milyon TL kar yapar hesabýna gittik.
Endiþenizi anlýyorum, fakat Mastori üstadýn dediði gibi, silver eski silver deðil. 2017 bilançolarýna tek tek baktýðýmýz zaman, ciroda ve kar da, muhteþem bir artýþ söz konusu.
" Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, iþte buyum ben..'' Yunus Emre
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
Size bir þey söyleyeyim mi, derimod 10 liranýn üzerinde durdukça, biz açýk ara bedava durumdayýz. Baþka alýnabilecek bir hisse yok.
" Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, iþte buyum ben..'' Yunus Emre
arkadaþlar silverline son iki yýldýr en yüksek ciroyu son çeyrekte yapmýþ...
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
iki yanlýþ bir doðru etmez dostum niyetim anele de kazanýp buraya gelmekti,1 yýla yakýn hiç iþlem yapmadým, hani sizce ben çooook iyi temelciyim ya o ben hdfgs nin bilançoyu incelemeden sabah sabah karý görünce atladým , tabii kucaðýmýzda nur topu gibi , hdfgs miz oldu derken aneleyi sattým,bilançoya baktýðýmdada üç kaðýttan baþka birþey göremedim kol kesip , çaresizlikten gelecekte almayý düþündüðüm hisseyi þimdi aldým , hayýrlýsý diyeyim , bir sene de bir iþlem % 13 zarar iyimi ?????
o dediðiniz deyim benim içinde geçerli![]()
SÝZÝN KLMASANDA YAKALANDIÐINIZ GÝBÝ,![]()
Yer Ýmleri