Sayfa 265/761 İlkİlk ... 165215255263264265266267275315365 ... SonSon
Arama sonucu : 6087 madde; 2,113 - 2,120 arası.

Konu: DERIM - Derimod

  1. m.dal sen benim gibi 10 yıl beklemedin 10 yılda ömrümü yidi 10 yılda binlerce defa yazdım yüzlerce kez kendileriyle görüştüm hepsindde ben haklı cıktım yüzlerce arkadaş baha her zaman hak verdi o zaman iyiydide şimdimi kötü olduk ben 10 yildır bekledim dün geelenler 10 günde kazandı e... okadarda sözümüz dinlensin ben eger kendimi düşünmüş olsam hep yalandan olumlu haber yazardım ben onların bana söylediklerini hep aktardım arkadaşım art niyet düşünen kalbinde fitnelik olan kimse hayrını görmesin eger bende art niyetliysem banada nasip olmasın mdal sana şunuda söyleyeyim ben kendimi borsanın gelmiş gecmiş porsa tarihinin en dürüst yatırmcısı vede yorumcusu olarak görüyorum siz benim nerelere kadar mektup yazdıgımı bilemezsin inşallah bu hissede kazanmak herkesten cok özellikle snden cok kazanmak benim hakkım . bunu zafer uysalaada sorun inşallau Allahım hjissemin yolunu acar benim gibi 10 yıllardır bekleeyenler kazanır inşallah hayırlı bilancolar acıklar ytd.

  2. satanlar simdi yerine koyarken kendileri tavan yaptiracak...!
    2 Milyar Dolar

  3. yazıklar olsun bist e var mı böyle üçkağıtçılığın döndüğü başka borsa

  4. Derim de satanlar asuzu ya gitse oda biraz giderdi...

    SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

  5. 2 gün önce halka acılan hisse yüzde 75 pirim yapıyor alan mutlu hayrını görsünler derimod 15 senedir ilk defa 10 ytl nin üstüne attı kendini göze battı bu nasıl adalet m.dal bir daha beni kızdırma bilip bilmedende yazma 10 senede ömrumü yidi bırakında hisse hak ettigi yerlere gelsin Acemşah kardeşim gibi güzel yorumlar vede haberler yazın . ytd.

  6. 12.47 savaşı yarın olacak galiba

    SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

  7.  Alıntı Originally Posted by mehmet4335 Yazıyı Oku
    2 gün önce halka acılan hisse yüzde 75 pirim yapıyor alan mutlu hayrını görsünler derimod 15 senedir ilk defa 10 ytl nin üstüne attı kendini göze battı bu nasıl adalet m.dal bir daha beni kızdırma bilip bilmedende yazma 10 senede ömrumü yidi bırakında hisse hak ettigi yerlere gelsin Acemşah kardeşim gibi güzel yorumlar vede haberler yazın . ytd.
    inşallah çok kazanırsınız mehmet bey sabrınıza hayran kaldım..

  8.  Alıntı Originally Posted by mehmet4335 Yazıyı Oku
    m.dal sen benim gibi 10 yıl beklemedin 10 yılda ömrümü yidi 10 yılda binlerce defa yazdım yüzlerce kez kendileriyle görüştüm hepsindde ben haklı cıktım yüzlerce arkadaş baha her zaman hak verdi o zaman iyiydide şimdimi kötü olduk ben 10 yildır bekledim dün geelenler 10 günde kazandı e... okadarda sözümüz dinlensin ben eger kendimi düşünmüş olsam hep yalandan olumlu haber yazardım ben onların bana söylediklerini hep aktardım arkadaşım art niyet düşünen kalbinde fitnelik olan kimse hayrını görmesin eger bende art niyetliysem banada nasip olmasın mdal sana şunuda söyleyeyim ben kendimi borsanın gelmiş gecmiş porsa tarihinin en dürüst yatırmcısı vede yorumcusu olarak görüyorum siz benim nerelere kadar mektup yazdıgımı bilemezsin inşallah bu hissede kazanmak herkesten cok özellikle snden cok kazanmak benim hakkım . bunu zafer uysalaada sorun inşallau Allahım hjissemin yolunu acar benim gibi 10 yıllardır bekleeyenler kazanır inşallah hayırlı bilancolar acıklar ytd.
    hisseyi aralık ayında o kadar karaladınız senet 1 ay içinde %70 prim yaptı.. o zamanki benim yazılarıma bakarsanız bilanço öncesi son silkeleme dedim. sermaye tavan arttırımının borçların dönmediğinden artık tedbir almak zorunda olduğunu yazdım.. mavi ile kıyaslamamda hala bu topikte durmakta.. karalayanlara dikkat edin diye uyarıda da bulundum bu sizdiniz.. daha öncede çok denk geldi zirvede övdüğünüzü de çok gördüm.. diplerde karaladığınızı da.. hep bunlar tesadüf diyorsanız.. ben bir şey demiyorum...

Sayfa 265/761 İlkİlk ... 165215255263264265266267275315365 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •