Alıntı Originally Posted by 1prometheus Yazıyı Oku
Karşılıklı ince ayar örtülü anlaşmalar olmadığı ne malum. Herseyin tek amacı arada yatırımcı preslemek olmadığın ve yatırımcıyı baskı altına almak, pisikolojik yönlendirmelerle yatırımcıyı istedikleri raya oturtmak ve hisseleri en ucuza söküp almak olmadığı niye hiç kimse sorgukamıyor?

Niye bu bilge adamlar tayfas, patronların yaptığı işler her zaman yapılması gereken en iyi işler veya şirket için yapması gereken ama yapılmayanları ise ellerinden genel ancak bu kadar” deme çizgisinde?

Zaten dört yıldır neler yaptıkları veya yapmaya çalıştıkları ortada. Kimse gelip eski öcü yönetim yeni cici yönetim zırvalamalarını bize anlatmaya çalışmasın...

Bazıları bilinçli bazıları bilinçsiz olarak adamların aynı amaçlar için farklı değirmen taşları döndüren değirmenine su taşıyor...

Neyse şu an onlar bilgeliği, yönlendirmesi ve oluşturdukları psikoloji hakim herseye. herkese rasgele....
Bakın bende tam bunu diyorum. Nasılki evvelden santai07 arkadaşa denildiği gibi çok karamsar olmak yerine gidin atlayın uçağa sorun sormak istediklerinizi dediğimizde kendiside önce sitem etti bakın sonra gitti görüştü yyorumlarınıda yukarda paylaştı. 4 yıl muhabbetide gerçekten sıktı niyemi eskiden kardeş sayılgan vardı şimdi yok. Şimdi ertan babaları ve kızı Zeynep var. sizde inanmıyorsanız gidin gözünüzle sizde görün. Burda algı yapmakla olmuyor bu işler tabiki kapalı kapılar ardında bir sürü bilinmeyen işler vardır olmakta zorundadır. sanki dün görüştüm diyen santai07 arkadaşada herşey yüzde yüz söylendimi sizce. Bence söylenmedi ama en azından bazı gerçekleri görmüş olacakki gelip burda yorumunu düşüncesini paylaştı. Ben sizinde gerçekten yatırımcı olduğunuzu biliyorum ama psikolojik olarak insanlar bunalımdayken sizde tuzu biberi olmayın. areal olayı işin püf noktası bu iş hallolacak öyle yada böyle. Yoksa sizin benim elimdeki 50-100 lotun peşinde değiller inanın. ama şu an dertleri daha başka işler bize gelene kadar o işleri halletmeleri lazım. ondan sonrada bize sıra gelir merak etmeyin.