Sayfa 325/948 İlkİlk ... 225275315323324325326327335375425825 ... SonSon
Arama sonucu : 7582 madde; 2,593 - 2,600 arası.

Konu: SILVR - Silverline Endüstri

1. Kagit her zirvesinde hatiri sayilir miktarda uatirimciyi esir almistir. 2.23-2.70 hareketinde oldugu gibi...Yine de yeni zirvelerde eski tutsaklara bir kurtulus hatta yuzde 10 ve daha ustu marjlarda kar etme olanagi da dogmustur... Bu yuzden benim beklentim 3 ileri 1 geri seklindedir. Kagidin gorece en hareketli ve degerli oldugu subat-haziran doneminde, ustelik arkasinda bunca hikaye varken, ortak satisinin onceki tahminlerimizi bosa cikarip cikarmayacagi hususundaki fikriniz nedir, Sevgili Ustad? Bugunku takaslara da bakarak degerlendirirseniz onurlandirirsiniz... Tum ortaklara bol kazanclar...
    Yatirim tavsiyesi degildir...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,049
     Alıntı Originally Posted by kitapci0 Yazıyı Oku

Yalnız şu kazanırsınız'a anlam veremedim , neden kazanırız değil ki????
    Sorunuzun cevabını beni tanıdıkça kendiniz bulacaksınız. Sır kalsın.
    " Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre

3. Empati yapalım , Siz speksiniz , daha önce hisseyi toplayan vatandaş ben şu kadar malı satacağım dedi, her ne sebeple olursa olsun

Siz fiyatı yukarımı çekerek alırsınız ,vatandaş madem satıyor pasifte kalıp ufak ufak almayı mı? ben pasifte kalıp alırım.Bilançoya fazla zaman yok. o zamana kadar beyefendi satışını bitirir, sonra bizde yolumuza gideriz.Bir kere daha diyorum şirket madem 3 yıl içinde 1. milyar tl ciroya ulaşmayı telaffuz ediyor , % 30 (olmazya , şirket yönetiyorlar o kadar sallamazlar)düşük gelsin diyeyim . 700.000.000
    piyasa değerimiz ne kadar , yuvarlak 80mn. diyelim. olmaz, olamaz, olmamalıdır ,burada bir yanlışlık var ve bunu piyasa düzeltir... ytd

4.  Alıntı Originally Posted by izci Yazıyı Oku
    Sorunuzun cevabını beni tanıdıkça kendiniz bulacaksınız. Sır kalsın.
    Yapmayın böyle gizemli cümleler bu piysada hiçte hayra yorulmaz...

5. Bu topicte bi gariplik var kagit dustukce millet daha dami umutlandiriliyor anlamadim bi bit yenigi arasak iyi olacak gibi dustukce her bi yerden sirket güzellemeleri bilanco arsa ortak satisi nerdeyse silverdan bi dunya devi cikacak
    Neyse InsALLAH herkes kazanir

6.  Alıntı Originally Posted by kasap Yazıyı Oku
    Bu topicte bi gariplik var kagit dustukce millet daha dami umutlandiriliyor anlamadim bi bit yenigi arasak iyi olacak gibi dustukce her bi yerden sirket güzellemeleri bilanco arsa ortak satisi nerdeyse silverdan bi dunya devi cikacak
    Neyse InsALLAH herkes kazanir
    Kağıdın düşmesi şimdilik çok normal, bakmayın benim aldığıma ,başka bir yanlış yapınca ,doğru yapmayı erkene alırken % 10 kaybı göze aldım....ytd

7.  Alıntı Originally Posted by kitapci0 Yazıyı Oku
    Empati yapalım , Siz speksiniz , daha önce hisseyi toplayan vatandaş ben şu kadar malı satacağım dedi, her ne sebeple olursa olsun

Siz fiyatı yukarımı çekerek alırsınız ,vatandaş madem satıyor pasifte kalıp ufak ufak almayı mı? ben pasifte kalıp alırım.Bilançoya fazla zaman yok. o zamana kadar beyefendi satışını bitirir, sonra bizde yolumuza gideriz.Bir kere daha diyorum şirket madem 3 yıl içinde 1. milyar tl ciroya ulaşmayı telaffuz ediyor , % 30 (olmazya , şirket yönetiyorlar o kadar sallamazlar)düşük gelsin diyeyim . 700.000.000
    piyasa değerimiz ne kadar , yuvarlak 80mn. diyelim. olmaz, olamaz, olmamalıdır ,burada bir yanlışlık var ve bunu piyasa düzeltir... ytd
    piyasa bunu mutlaka düzeltecektir. ancak veriler geldikçe. hissenin fiyatını o kadar çok parametre etkiliyor ki. geçen yılların ortalama net kar marjı %2-3 aralıgında iken, şu anda %6nın üzerindedir. bu marj 2 puan artıp, ciro %30 arttıgında, 400 milyon ciro, 32 milyon kar ve hisse 7-8 tl. bu rakamlar hayal mi? bence oldukça mütevazi rakamlar. Burada asıl sorun güvendir. 2017 yılında şirket verilerinde oldukça güzel düzelmeler oldu. piyasa da bunu fiyatlayarak hisseyi 1 tl den 2 tl li rakamlarla ödüllendirdi. artık bundan sonra önümüze bakıp 2018 de yeni gelecek rakamlar ile şirket güveni tahkim edecektir ya da eski güvenilmez çukura geri dönecektir. tabi geri dönerken bizlerde kolu bacagı kesmek zorunda kalırız.

Alıntı Originally Posted by emekli2 Yazıyı Oku
    piyasa bunu mutlaka düzeltecektir. ancak veriler geldikçe. hissenin fiyatını o kadar çok parametre etkiliyor ki. geçen yılların ortalama net kar marjı %2-3 aralıgında iken, şu anda %6nın üzerindedir. bu marj 2 puan artıp, ciro %30 arttıgında, 400 milyon ciro, 32 milyon kar ve hisse 7-8 tl. bu rakamlar hayal mi? bence oldukça mütevazi rakamlar. Burada asıl sorun güvendir. 2017 yılında şirket verilerinde oldukça güzel düzelmeler oldu. piyasa da bunu fiyatlayarak hisseyi 1 tl den 2 tl li rakamlarla ödüllendirdi. artık bundan sonra önümüze bakıp 2018 de yeni gelecek rakamlar ile şirket güveni tahkim edecektir ya da eski güvenilmez çukura geri dönecektir. tabi geri dönerken bizlerde kolu bacagı kesmek zorunda kalırız.
    size katılıyorum, yıl sonu kabaca 230-235 mio tl ciro ve 12-13 mio tl net kar ile kapatacaktır gibi gözüküyor. Ancak 2018 ilk 3 aylık bilanço performansı daha belirleyici olacaktır hisse fiyatlamasında diye düşünüyorum. 2017'nin devamını bekleyecektir yatırım yapanlar.

Sayfa 325/948 İlkİlk ... 225275315323324325326327335375425825 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •