Sayfa 76/413 İlkİlk ... 2666747576777886126176 ... SonSon
Arama sonucu : 3298 madde; 601 - 608 arası.

Konu: BRYAT - Borusan Yatırım ve Pazarlama

1.  Alıntı Originally Posted by İnatçı Bomberman Yazıyı Oku
    Yanlış anlama yok sn. BOZKIRLI bu hisseye teknik işlemez deniyor.. Bunda yanlış anlayacak bir durum yok...
    Bunu diyen arkadaşların en tecrübesizi min. 15 yıldır hissedeler... ne teknikler gördüler ne temeller analiz ettiler.. hepsinin sonunda patronun karaktersiz hareketleri karşısında iyice tecrübelendiler.. dogru ben bakıncada teknik 60 dio.. ama 55-60 yapmasıyla komaya sokması aynı anda olabilecek bi hisse bu...siz anlatmak istediğinizde haklısınız abilerde davalarında.... umarım herşey gönlünüzce olur

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    İNSANOĞLU AÇ GÖZLÜ VE HARİSTİR. VE İNSANIN EN KOLAY ALDATABİLDİĞİ APTAL KENDİSİDİR. YTD.

2.  Alıntı Originally Posted by İnatçı Bomberman Yazıyı Oku
    Yanlış anlama yok sn. BOZKIRLI bu hisseye teknik işlemez deniyor.. Bunda yanlış anlayacak bir durum yok...
    Sn İnatçı Bomberman bu çizgiler şubat ayında mı gösteriyor 56-57 yi? İyiymiş..
    2017 fiyat hareketlerinde hep tekniğe uymuş bu bu kağıt?

Alıntı Originally Posted by Black Diamond Yazıyı Oku
    Sn İnatçı Bomberman bu çizgiler şubat ayında mı gösteriyor 56-57 yi? İyiymiş..
    2017 fiyat hareketlerinde hep tekniğe uymuş bu bu kağıt?
    2017 yılında tekniğe uyması beklenemez... Çünkü hisse 2017 şubattan itibaren kendine yeni bir kanal düzeni oluşturuyor.. 2017 yılı hisse için 2018 e hazırlık olarak geçmiş.. Evet şubat ayını gösteriyor grafik ancak teknik analizde her zaman şartlı yorumlar yapılır şöyle olursa böyle olur tarzında... Bunun şartı da 43,30 43,50 üzerinde kalması... Farklı platformlarda da paylaşımlar yapıyorum ve detaylı yaptığım analizlerde pek yanılmadığımı bilen arkadaşlar vardır muhakkak... Bu hissede de yanılmazsam birlikte güzel güzel kazanırız...

4. Düşüncemi aktarayım;

Teknik analiz fiyat hareketlerinin istatistik olarak incelenmesi;

-derlerki gap dolar peki her zaman dolarmı, geri gelmeyip dolmazsa ne olur veya neden dolar neden dolmaz?

-derlerki bolinder bandının üstünde sat altında al, peki sattığın bandın altına neden gelir veya neden gelmez?

-direnç veya destek kırılınca iki gün izle kırılma kesinse al veya sat, kesin değilse alma veya satma?

Şimdi yanılgılar da cevap hazır denecek ki şu filanca olmadı kulpun ucu kırıldı, flamanın direğine rüzgar çarptı, yahu kardeşim aklın varmı aklın, neden kullanmazsın, bu iş istatistik değil elim sende oyunu, mal sendeyse farklı kural, mal ondaysa farklı kural.

Uzun yıllar piyasadayım çevremde tek ama tek bir teknik analistin para kazandığını görmedim, çıkmaz dediklerinin defalarca çıktığını çıkar dediklerinin çıkmadığını gözlemledim.

Adama diyorlar ki arkadaş malı kıpraşmadan 15 yıldır alın teriyle taşıyor, bu alemin kuralı farklı, arkadaş akıllı ya şansı yaver gitmiş istatistik de, hayır ben bilirim diyor, yapacak bir şey yok hadi siz bilmiş olun ne denir ki bilmem, diyalektik düşünce tarzın yoksa bu piyasada adamı çısçıplak yaparlar vesselam.

Çalı dibinde kıpraşmadan bekleyen abilere ve hala malı taşıyorsa terzi Eyüp Abime selam ve saygılar.

5.  Alıntı Originally Posted by dadaş ali Yazıyı Oku
    Düşüncemi aktarayım;

-derlerki gap dolar peki her zaman dolarmı, geri gelmeyip dolmazsa ne olur veya neden dolar neden dolmaz?

-derlerki bolinder bandının üstünde sat altında al, peki sattığın bandın altına neden gelir veya neden gelmez?

-direnç veya destek kırılınca iki gün izle kırılma kesinse al veya sat, kesin değilse alma veya satma?

Şimdi yanılgılar da cevap hazır denecek ki şu filanca olmadı kulpun ucu kırıldı, flamanın direğine rüzgar çarptı, yahu kardeşim aklın varmı aklın, neden kullanmazsın, bu iş istatistik değil elim sende oyunu, mal sendeyse farklı kural, mal ondaysa farklı kural.

Uzun yıllar piyasadayım çevremde tek ama tek bir teknik analistin para kazandığını görmedim, çıkmaz dediklerinin defalarca çıktığını çıkar dediklerinin çıkmadığını gözlemledim.

Adama diyorlar ki arkadaş malı kıpraşmadan 15 yıldır alın teriyle taşıyor, bu alemin kuralı farklı, arkadaş akıllı ya şansı yaver gitmiş istatistik de, hayır ben bilirim diyor, yapacak bir şey yok hadi siz bilmiş olun ne denir ki bilmem, diyalektik düşünce tarzın yoksa bu piyasada adamı çısçıplak yaparlar vesselam.

Çalı dibinde kıpraşmadan bekleyen abilere ve hala malı taşıyorsa terzi Eyüp Abime selam ve saygılar.
    yine döktürmüşsün sn dadaş ali..tekniğe inanma tekniksiz de kalma demiş üstadlarımız.işte öyle birşey
    nasılsa her koşulda yeni çizgi var
    Eyüp abiye selamınınızı ilettim..o burdan ayrılalı yanlış hatırlmıyorsam 3,5 yıl oldu..ben de o zaman çıkmıştım 32 lerden..
    selamlarını iletiyor..parası varsa AGHOL alsın diyor
    Saygılar-sevgiler

6. Offff taradi

Alıntı Originally Posted by dadaş ali Yazıyı Oku
    Düşüncemi aktarayım;

Ben körü körüne tekniğe bağlı işlem yapan birisi değilim.. Öncelikle bunu söyleyim... Daha sonrasında yukarıda teknik analiz ile ilgili sorduğun soruların hepsinin açıklamalı cevapları olduğunu da belirteyim... Son olarak bu konuşma tarzın teknik analiz öğrenmek için çok çaba sarfetmiş ancak bir türlü becerememiş bir kişinin tarzına benziyo başkan, kusura bakma ama bunu çok belli ettin... Teknik Analiz ogrenemediysen eğer öğrenmek için başvurduğun kaynakları sorgula...

SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Burada yaptığım ve/veya yapacağım tüm paylaşımlar şahsi görüşlerimdir, asla yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilemez.

Hissenin prim yapma ihtimali var diyorum ve ortaya analiz koyuyorum buna karşılık "Olmaz öyle şey bu hisse yükselemez" diye karşılık görüyorum. İlginç. Araştırılması gereken bir konu.

SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Burada yaptığım ve/veya yapacağım tüm paylaşımlar şahsi görüşlerimdir, asla yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilemez.

Sayfa 76/413 İlkİlk ... 2666747576777886126176 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •