Sayfa 25/623 İlkİlk ... 1523242526273575125525 ... SonSon
Arama sonucu : 4983 madde; 193 - 200 arası.

Konu: IHEVA - İhlas Ev Aletleri

1.  Alıntı Originally Posted by Mahir Yazıyı Oku
    bu gemideyiz.gemiyede kaptanada güvendik.bizden önce terketmez gemiyi.çikar bir sahibimiz be dostum.çikar bizide filikalara alan biri.bellimi olur,çikar bizede el uzatan biri.
    Keşke dediğin gibi olsa ama herseferinde bu çakalların cebinin dolduğunu görünce kahroluyrm.şu 37-38e dokundurup sonrasında 40-43 aralığına çıkıyor ya orada bunlar parayı götürüyor az da olsa çok ta olsa! Peki biz napıyoruz öyle bekliyoruz.dişe dokuncak bi haber de yok.söylenti bile yok.

SM-N7500Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by rustemum Yazıyı Oku
    bi 39- 40, bi 40- 41 oluyor. 41 de 1-2 lot alış yapıyor. sonra yine 39 -40 iniyor. ihlas ihyy hareket etmiyor bu da yataya sarıyor.y.t.d.
    Bugun 38 39. 39 40 calisiyor.40 dan 1-2 lot islem oluyor.y.t.d.

her zaman ki döngüsüne döndü

Alıntı Originally Posted by Opet57 Yazıyı Oku
    Keşke dediğin gibi olsa ama herseferinde bu çakalların cebinin dolduğunu görünce kahroluyrm.şu 37-38e dokundurup sonrasında 40-43 aralığına çıkıyor ya orada bunlar parayı götürüyor az da olsa çok ta olsa! Peki biz napıyoruz öyle bekliyoruz.dişe dokuncak bi haber de yok.söylenti bile yok.

biz defalarca kahrolduk kardeş
    sabırla bekliyorum 6 yıl
    daha ne kadar beklerim bilmiyorum

5. doğanın kanunudur güçlü güçsüzü yer.

6.  Alıntı Originally Posted by tutunmak_01 Yazıyı Oku
    biz defalarca kahrolduk kardeş
    sabırla bekliyorum 6 yıl
    daha ne kadar beklerim bilmiyorum
    Bu 6 yılı da beraber bekleriz kardeşim.mrk etme.hakkımızda hayırlısı olur inşaallah.referandumdan bi evet(ben hayır vercem ama) çıksın da.ona göre yol alırız.

7. haydi gene döndük yukarı , hayırlısı , bu sefer yukarı yolculuk uzun ve kesintisiz olur inşallah...
    0,46 çizmek için hoş bir sayı...
    Bu forumda yazdığım yazılar yatırım tavsiyesi içermemektedir.Yazdığım yazıdaki ifadelerden etkilenip de yatırım yapan veya yaptığı yatırımdan vazgeçen kişilerin hareketlerinden sorumlu değilim.Tüm yazılarım paylaşım,sohbet ve geyikten ibarettir...

8. pasta var mı?
    Bu forumda yazdığım yazılar yatırım tavsiyesi içermemektedir.Yazdığım yazıdaki ifadelerden etkilenip de yatırım yapan veya yaptığı yatırımdan vazgeçen kişilerin hareketlerinden sorumlu değilim.Tüm yazılarım paylaşım,sohbet ve geyikten ibarettir...

Sayfa 25/623 İlkİlk ... 1523242526273575125525 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •