Sayfa 273/761 İlkİlk ... 173223263271272273274275283323373 ... SonSon
Arama sonucu : 6087 madde; 2,177 - 2,184 arası.

Konu: DERIM - Derimod

1.  Alıntı Originally Posted by ist2011 Yazıyı Oku
    üstat sanki yayı gerdiler aşağıya doğru son kez, bu kez ok fırlamış olacağından dönüşü olmadan yukarı gibi (4-4:30 gibi 12+ üzeri yaparsa şaşırmayacam-sadece tahmin )

ASLA YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR
    her ne kadar teknik noktalari versemde al sata bulasmiyorum...
    vadem 1 haziran... o gun geldiginde o gunlerdeki fiyatlardan satar miyim bilmiyorum.. gelecek haberlere gore is sekillenir ama 22 tl civari olursa satmayi dusunebilirim.. her al sat lot kaybettirir rallydeli hisselerde ve halen daha patronun yalisi bundan cok daha pahali...
    yukari koparsa 12 de kalmaz bu arada..!
    Néy Nâmé...!
    Solve catenas, esto liber, puer. Quot filum et armillae aureae sunt? Amphora avida non impletur.

2.  Alıntı Originally Posted by ist2011 Yazıyı Oku
    kemerleri bağla ortak, yolculuk sallantılı, deniz dalgalı ama hedef çooook büyük
    inşallah abi zararına cmbtn verip 1230 dan balıklama daldık Acemşah ustamı görünce

3.  Alıntı Originally Posted by acemşah Yazıyı Oku
    her ne kadar teknik noktalari versemde al sata bulasmiyorum...
    vadem 1 haziran... o gun geldiginde o gunlerdeki fiyatlardan satar miyim bilmiyorum.. gelecek haberlere gore is sekillenir ama 22 tl civari olursa satmayi dusunebilirim.. her al sat lot kaybettirir rallydeli hisselerde ve halen daha patronun yalisi bundan cok daha pahali...
    yukari koparsa 12 de kalmaz bu arada..!
    üstat belkide bu yükselişte patron villayı satıp DERIM'e gömülüp hisseleri arttırmıştır. bedavadan pahalı hala

4. Keriz silkeleme ne zaman yapacak merak ediyorum...

GT-N7100 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    YATIRIM, sonu yanlış giden SPEKÜLASYONDUR. EĞER, zamanında spekülasyondan çıkmazsanız MECBUREN yatırımcı olursunuz.

5. silkeleme bugün azda olsa yapıldımı ne dersiniz

6.  Alıntı Originally Posted by ist2011 Yazıyı Oku
    üstat belkide bu yükselişte patron villayı satıp DERIM'e gömülüp hisseleri arttırmıştır. bedavadan pahalı hala
    villa degil Yalı.... Bogazda.... Yalı...!
    Néy Nâmé...!
    Solve catenas, esto liber, puer. Quot filum et armillae aureae sunt? Amphora avida non impletur.

7.  Alıntı Originally Posted by acemşah Yazıyı Oku
    villa degil Yalı.... Bogazda.... Yalı...!
    üstat yalı daha iyi daha çok para eder, daha fazla hisse toplar, piyasayı süpürür spk ler & millet hisse bulamayınca sizin hedefin de üstlerine doğru sürer yukarı

8. Kesin bedelli gelecek.. ozaman

GT-N7100 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    YATIRIM, sonu yanlış giden SPEKÜLASYONDUR. EĞER, zamanında spekülasyondan çıkmazsanız MECBUREN yatırımcı olursunuz.

Sayfa 273/761 İlkİlk ... 173223263271272273274275283323373 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •