o dava ilk yargılamada 1 sene, 1 ay sürdü.....ve karşı tarafın hiç bir hakkı kalmadı.....temyiz etmediler çünkü. tanık hakları yok, yeni delil bildirme hakları yok. asıl dava bittiği için, tedbir isteme hakları yok.......yok oğlu yok.......
4 talepli davanın, işime gelen tek talebini temyiz etmedim, diğer 3 ünü temyiz ettim. 3 ü karşı taraf lehine olan kısım zaten reddedildi......3 üde benim lehime sonuç doğuracak kısmı temyiz ettim.....senin anlayacağın çoktan kazandım....
azıcık bilgin varsa, dava türünü anlamışsındır.
ve O DAVA TARİHE GEÇTİ.......ilerde başına böyle bir dava gelirse, sana taktiği veririm........tedbir kararı bile çıkmadı yargılama esnasında.....doğal olarak, yargılama bitene dek, hiç bir derdim yok........
tazminat hakkım zaten doğmuş durumda........ekstradan......
daha ne olsun....
halende anlayamadıysan özelden mesaj at sana anlatayım......
sevgili kardeşim Müjdat.....
bazı genyatırım hissedarlarına, bazı şeyleri tekrardan açıklamak zorunda kalıyoruz.....adamlar okuduklarını, kıçından anlamakta hayli ustalar.......
hakim savcı heyeti karşısı demek şu demek oluyo;
davada, hakim olur, onun karşı tarafında iki taraf olur......( davalı- davacı ya da sanık-müşteki şeklinde......gerçi rekoru sen kırmış durumdasın, karşında 43 ayrı taraf, asli müdahil....yuhhh yaniii...
hakime karşı taraf olamayacağıma göre doğal olarak ya davalı olurum, ya davacı.........karşımdakini EZERİM.....
YA DA, ya müşteki ya sanık olurum.......karşımdakini EZERİM......
açıkladık ama anlayacaklarmı, işin o kısmı şüpheli.....
Sonuç olarak hadi polemiğe girdik birileri herşeyi çok iyi biliyor. Ozmn bana şu sorunun cevabını verin lütfen. Somut olarak ne olacak. a) hisseler gumledi geyik olsun diye konuşuyoruz
b) hisseler tekrar borsa kotuna girecek tarihi de şudur
c) bişey bildiğimiz yok varmış gibi davranıyoruz.
O kadar çok bilgi ve laf kirliliği oluştu ki . Birileri kimlik bunalımı yaşıyordur iki hatta üç hesaptan kendisi yazıp cevaplıyodur. Kimisi bilmem kimin adamıdır (Müjdat mku). Yaw arkadaş burda canı burnunda olan gerçek ky ler var. Yapmayın böyle. Birileri gerçekleri konuşuyorsa bile artık insanların inanasi gelmiyor. Şu hisseye girdiğim güne lanet ettim yeminle.
Hakim savcı heyetleri karşı tarafında olmak üzere, ederim diyor. Yarsav falan filan. Herkes okuyacak bu yorumu. Densiz
deniz sevgili kardeşin müjdata söyle;kendini hülagu zanneden biri var hissenette,belkide palavracının teki de.Diyorki de:Öncelikle Seyfiye nin faaliyetleri hayırlısı ile bitsin,sonra ilmiyenin faaliyetlerini takip ederiz,sonrada ilmiyeden de arzu ettiğim çıkmazsa,takasbanktaki hisseleri alıp,bir güzel RULO yapıp,uygun zaman ve zeminde size(kardeşin müjdata)armağan edeceğini,artık müjdatta hatıra olsun diye uygun yerinde hisseleri korumaya alır,dedi, de......sen elçisin kardeşin müjdat ile bizlerin arasında elçiye zeval olmaz de......sevgili kardeşin Müjdata baki selamlar...ytd.......örnek tavsiyede değildir...
Yer İmleri