Sayfa 56/95 İlkİlk ... 646545556575866 ... SonSon
Arama sonucu : 753 madde; 441 - 448 arası.

Konu: (kod rakamlar)==>izmir'in dağlarında çiçekler açar..

1. 16 Nisan'da Hayır çıkarsa zor durumlar yaşarız dedim...Çünkü sermaye, bu referandumu "güvenoyu" oylaması gibi görüyor...Hangi sermaye ?...Hollanda Konsolosluğunun önünde salavat getirilerek cezbedilmeye çalışılan sermaye...Diğerleri zaten gelmiyor, onlar da gelmezse gümm !...Bunu da yazayım da sonra sen 120 bin dedin niye olmadı diye zırlamasın kimse...Hiiç çekemem...
    Geceye yenilmeyen her insana ödül olarak bir sabah, bir gündüz ve bir güneş vardır...

2.  Alıntı Originally Posted by yetkisiz Yazıyı Oku
    Mesela, bunun gibi mi ?...Direkmen halka mesaj ?!...
    eğer bir gün yeniden demokrasi gelirse o zaman yazarım cevabını...sen akape cilik oynamaya devam et ihtiyar...

3. Cumhurbaşkanı RTE ve baş danışmanı sadat liderinin Türkiye Cumhuriyeti devlet yapısını değiştirmek yerine eyalet ve özerkliklere dayalı rejim değişikliği hedeflerini açıkladıkları kısa video. lütfen izleyiniz ve refarandum kararınızı veriniz. HAYIR!!! HAYIR!!! HAYIR!!! HAYIR!!! HAYIRLAR OLSUN.

https://twitter.com/nazimt1881/statu...76833829642240

4. Yeni zirvelere inanmamak...

5. açıkça yazayım...;

YÖN YUKARI sinyalindeki doğruluk oranının %100 e çıkması canımı sıkıyor...

KOD RAKAM SİNYALLERİ ile TEMEL VERİLERİN BU KADAR TERS ÇALIŞMASI İZAH EDİLECEK GİBİ DEĞİL...

her kötü gelişmenin ardından borsayı yukarı iten gücü gerçekten merak ediyorum...

yeni zirveler beklerken,yatırım tavsiyesi değildirrrr.

Sayfa 56/95 İlkİlk ... 646545556575866 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •