Artan

12.320,00 10 18:10
85,80 10 18:10
236,70 9.99 18:10
88,70 9.98 18:10
67,85 9.97 18:10
Artan Hisseler

Azalan

46,58 -9.99 18:10
56,05 -9.96 18:10
194,30 -9.96 18:10
10,80 -9.92 18:10
21,60 -9.47 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

14.811.272.651,72 18:10
11.086.493.448,58 18:10
7.357.061.520,82 18:10
6.085.142.723,10 18:10
5.960.933.774,50 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 6980 madde; 1 - 8 arası.

Konu: BANVT - Banvit

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. BANVT - Banvit

Alıntı Originally Posted by syncelik Yazıyı Oku
    Üretici grevi ile ilgili en önemli söz
    Koç "İki yıldan beri her tavuktan 14 Krş zarar ediyoruz." demesidir.
    bu rakamı söylediklerine göre bu üreticler tavuk yemine paramı veriyorlar, yada işçi çalıştırıp işçi ücretleri nedeniyle mi zarar etmekteler?
    Konunun Banvitle henüz ilgisi ne kadar? Banvit biraz daha Kuzeyde kalıyor.
    Banvitin sitesinde
    "Banvit için broiler yetiÅŸtiriciliÄŸi yapan üreticilerin tamamı sözleÅŸmeli olup, kümesler kendilerine aittir. Bu bakım iÅŸi karşılığında, teslim ettikleri “canlı piliç kilogramı“ üzerinden ücret alırlar. Yani alacakları ücret, teslim ettikleri piliçlerin performanslarına göre deÄŸiÅŸir. Halen 470 adet sözleÅŸmeli broiler üreticisiyle çalışmaktayız. " yazılı.
    Bu sözleşmenin süresi ne kadar ?,bu çiftliklerde yapılmış olan yem bunkerlerin de Banvitin katkısı ne kadardır.?

"Banvit AŞ çiftliklerinde yetiştirilen her piliç ve hindi, Banvit AŞ yem fabrikalarında üretilen yemlerle beslenir. " DENMEKTEDİR.

Benim çıkarımım bu hareketten Banvitin sözleşmeler nedeniyle etkilenmeyeceği, hatta diğer tavukçuların üreticilere yapacağı olası zammı satış fiyatlarına yansıtmak zorunda kalacağı ve bu süreçten Banvit'in olumlu etkileneceği yönündedir.
    Bu hususta sizlerin yorumu nedir?
    ssss
    Mesajınızda Türkçe karakterler çıkmadığı için şöyle böyle okuyabildim. Son paragrafın son cümlesinde yazdığınızı yazacaktım bende. Sektördeki bu olumsuzluk banvitin devam eden sözleşmeleri ve kendine ait çiftlikleri sebebiyle banvit için dezavantajdan çok avantaj olarak yansıyabilir. Sektörde diğer firmalar için maliyet artarken banvit için artmaması ve tavuk fiyatlarının artması sebebiyle banvit lehine bilançoya kar artışı olarak yansıyabilir. Yani bu söylenen senaryo ekseninde böyle bir sonuç çıkar. Banvit diğer firmalar gibi taşeron üreticiler ile çalışıp bu eylemlerden etkilenme ihtimali var ise tabiki söylediklerimizin tam tersi olur.

Edt : ekleme yaptım.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Ben söylediklerimden sorumluyum, anladıklarınızdan değil.
    Stefan Zweig

2.  Alıntı Originally Posted by mterdemli Yazıyı Oku
    Mesajınızda Türkçe karakterler çıkmadığı için şöyle böyle okuyabildim. Son paragrafın son cümlesinde yazdığınızı yazacaktım bende. Sektördeki bu olumsuzluk banvitin devam eden sözleşmeleri ve kendine ait çiftlikleri sebebiyle banvit için dezavantajdan çok avantaj olarak yansıyabilir. Sektörde diğer firmalar için maliyet artarken banvit için artmaması ve tavuk fiyatlarının artması sebebiyle banvit lehine bilançoya kar artışı olarak yansıyabilir. Yani bu söylenen senaryo ekseninde böyle bir sonuç çıkar. Banvit diğer firmalar gibi taşeron üreticiler ile çalışıp bu eylemlerden etkilenme ihtimali var ise tabiki söylediklerimizin tam tersi olur.

Edt : ekleme yaptım.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    yazımı tekrarladım şimdi okunabiliyormu

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •